NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA: Žena poznatog fudbalera se SNIMALA tokom BRZE vožnje, pa POGINULA! (FOTO/VIDEO)
Viktorija Dančenko, Foto: Instagram/meuwmiu

JEZIVO!

NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA: Žena poznatog fudbalera se SNIMALA tokom BRZE vožnje, pa POGINULA! (FOTO/VIDEO)

Ukrajinska manekenka poginula u saobraćajnoj nesreći u danu kada je njen suprug potpisao ugovor sa novim klubom

Objavljeno: 14:06h

Užasne vesti sužu iz Ukrajine! Manekenka Viktorija Dančenko (27), inače supruga ukrajinskog fudbalera Oleha Dančenka je poginula u saobraćajnoj nesreći!

Ona je podlegla povredama nakon teške saobaćajne nesreće koja se dogodila u Odesi, a da stvar bude još tužnija, istog dana je njen suprug Oleh potpisao ugovor sa Zorjom iz Luganska i dogovorio svoj povratak u rodnu zemlju.

Nekadašnji igrač Šahtjora iz Donjecka i brojnih drugih klubova stigao je na pozajmicu iz atinskog AEK-a, ali nije ni sanjao da ovakva tragedija može da ga zadesi.

1 / 3 Foto: Instagram/meuwmiu

Prema navodima lokalnih medija, Viktorija Viktorija je bila za volanom Olehovog mercedesa, a saobraćajna nesreća dogodila se kada je udarila u drugi automobil na putu. Njeno vozilo zatim je imala sudar i sa kamionom, a vatrogasci su iz smrskanog automobila izvukli beživotno telo.

Viktorija Dančenko bila je ukrajinska manekenka, a mnogi su je znali po snimcima brze vožnje koje je kačila na internet.

Ona je čak i pred saobraćajnu nesreću u kojoj je poginula snimala sebe tokom vožnje.

Njen suprug Oleh Dančenko je inače bivši je mladi reprezentativac Ukrajine, a u bogatoj karijeri nosio je dres Šahtjora, ruskog Rubina, AEK-a iz Atine, kao i brojnih manjih timova.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.