STANKOVIĆ "BACIO" OPKLADU - VERUJE U ITALIJANA I ZNA ŠTA MU FALI!
Dejan Stanković veruje u Falka, Foto: instagram/ filippofalco10, Profimedia

FK Crvena zvezda

STANKOVIĆ "BACIO" OPKLADU - VERUJE U ITALIJANA I ZNA ŠTA MU FALI!

Dejan Stanković je u razgovoru za Mozzart sport govorio o probolemima sa kojima se susreće Crvena zvezda.

Objavljeno: 14:54h

Dejan Stanković je objasnio da njegov tim ima malih poteškoća na desnoj strani i da igrači sa tih pozicija moraju bolje u nastavku sezone.

- Mnogo tereta pada na našu levu stranu. Često kažem da izgledamo tako kao da se teren nakrivi, onda se protivnik usredsredi na nas na tom boku. Dupliraju, tripliraju. Mnogo nam je teško ako nemamo balans na suprotnom boku. Na kažem da nemamo drugu stranu da se ne bi uvredili Gaja, Gobelja, Ben ili Pipo.

Ali da mora više – mora. S mnogo više odgovornosti. Nadam se da se neće momci naljutiti, to je moje mišljenje. Ja ću uvek igrati sa onim što imam, stvarati i praviti bolje, doći do perfekcije – rekao je Stanković.

Dejan Stanković
foto: Profimedia

Jedna od tema je bio Filipo Falko, za koga Stanković veruje da će tek pokazati šta ume i zna.

- Uh, kako sad ovo da kažem, a da ne ispadne… Hajde, neka on bude moja opklada – istakao je Stankvoić i dodao:

- Ne verujem da je nesrećan u Beogradu, ali kada Italijan izađe iz Italije, to je svakome od njih ozbiljna drama. Setim se i Falčinelija. Čovek je bukvalno hteo da se predomisli pred potpisivanje ugovora i da se vrati kući. Pitao se kako će da se uklopi, gde će deca da mu idu u obdanište, nije znao jezik. Italijan prosto ne izlazi iz Italije.

A što bi, kada ima jednu od najjačih liga u Evropi? Falko je imao period adaptacije, koronu, jednu i drugu povredu. Vraćao se i povređivao. Mora da ima kontinuitet, ja ću sve da uradim da vam Pipo pokaže šta zna. A zna mnogo, mnogo.

Video sam njegove golove u Lećeu, kada se stušti unutra i pusti levu nogu… Jednom sam se šalio sa njim i rekao da sada ne može da dobaci do gola. Hoću da kažem da mu fali sigurnosti. Ja ću mu je dati, saigrači će mu to dati. Jer on je talenat van serije.

Espreso/Objektiv/Mozzart sport


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.