DA LI OVO ZNAČI DA JE KORONA PROŠLOST: Jović ipak neće ostati u Madridu, Srbin se ukrcao u avion za Rijad!
Foto: Profimedia

lepo

DA LI OVO ZNAČI DA JE KORONA PROŠLOST: Jović ipak neće ostati u Madridu, Srbin se ukrcao u avion za Rijad!

I, Jović se sasvim dovoljno oporavio da ga trener Karlo Anćeloti uvrsti među one koje je poveo u Rijad, na megdan najvećem rivalu

Objavljeno:

Luka Jović je na početku nove godine prvo dobio baš loše vesti, ali se ipak naziru daleko vedriji dani za našeg golgetera.

Prvo su Jovića zadesile ekskluzivne informacije američkog ESPN-a, da "Real Madrid gotovo izvesno na leto dovodi ne jednog, nego dva fantastična golgetera" (u pitanju su Erling Haland i Kilijan Mbape), a onda je srpski reprezentativac morao na neplaniranu pauzu, i to taman kada je počeo da dobija šansu u prvom timu.

Razlog za to neplanirano odsustvo je zaražavanje koronavirusom, ali, na sreću, danas je obelodanjeno da je na poslednjem testiraju Jović "negativan", pa je mogao da se ukrca na avion za Rijad.

A Luka Jović je i želeo da se nađe na spisku putnika za Saudijsku Arabiju, jer baš u njenom pomenutom gradu, u sredu, Real kao "gost" Barselone igra meč polufinala španskog Kupa.

FK Real Madrid, FK Atletiko Madrid, Luka Jović
foto: Profimedia

I, Jović se sasvim dovoljno oporavio da ga trener Karlo Anćeloti uvrsti među one koje je poveo u Rijad, na megdan najvećem rivalu.

Meč je na programu u sredu od 20 časova, na "Međunarodnom stadionu Kralj Fahd", a dan kasnije, u istom terminu, kao takmaci u drugom polufinalu igraju Atletiko Madrid i Atletik Bilbao.

Luka Jović
foto: Profimedia

Finale za pehar namenje pobedniku španskog Superkupa počeće u nedelju, 16. dana januara, od 19.30 po srednjeevropskom vremenu.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.