Otac mladog hrvatskog fudbalera veliča ustaše i širi fašističke stavove! (FOTO)

HRVATSKA JAVNOST OGORČENA

Otac mladog hrvatskog fudbalera veliča ustaše i širi fašističke stavove! (FOTO)

Javnost i mediji u hrvatskoj su ogorčenim pisanjem oca kapitena hrvatske selekcije do 17 godina, koji javno na svom Fejsbuk profilu širi ustaške i fašističke stavove
Objavljeno:

Histerija kakva je zahvatila Srbiju početkom leta kada su naši fudbaleri gazili na putu ka tituli svetskog prvaka do 20 godina, sada je zahvatila Hrvatsku čiji mladi igrači do 17 godina briljiraju na Svetskom prvenstvu gde su ušli u četvrtfinale trijumfom nad Nemačkom. Ipak, u toj atmosferi našao se neko ko im kvari slavlje i ozbiljno urušava sliku koji ti klinci šalju u svet o hrvatskom fudbalu i Hrvatima, a reč je ni manje, ni više nego o ocu jednog od mladih igrača "vatrenih". U pitanju je Miro Moro, otac jednog od najboljih igrača iz kadetske selekcije Hrvatske Nikole, koji je nakon pobede nad Nemcima na svom Fejsbuk profilu napisao između ostalog ustaški poklič "Za dom spremni" zbog koga je kažnjen bio Josip Šimunić.

Mora se priznati da su mnogi na to reagovali sa zgražavanjem i da su mediji u hrvatskoj osudili takvo njegovo ponašanje, međutim, teško da će to uticati bilo kako s obzirom da kada se uđe malo dublje u njegov profil vidi da je Moro na njemu veličao ustaše, fašizam i vrlo je aktivan u braniteljskim inicijativama.
Kako on nije nikakav zvaničnik niti deo reprezentacije neće moći zbog njegovog skandaloznog ponašanje, izjava i stava biti kažnjen ni on, niti hrvatski tinejdžeri koji kaznu nisu ni zaslužili, ali svakako je Moro takvim svojim ponašanjem bacio u senku sve ono što je njegov sin uradio. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.