NEMA VIŠE PODELE BODOVA! Posle mnogo prigovora, Superliga menja format takmičenja! (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

nema više plej-ofa

NEMA VIŠE PODELE BODOVA! Posle mnogo prigovora, Superliga menja format takmičenja! (FOTO)

Zanimljivo je da su na sastanak sa prvim čovekom Kuće fudbala Slavišom Kokezom zajedno došli predstavnici Zvezde i Partizana - Zvezdan Terzić, Milorad Vučelić i Miloš Vazura
Objavljeno: 11:49h

Nakon što je pre dve godine uveden plej-of sistem i deljenje bodova posle regularnog dela sezone, FSS je odlučio da se vrati na standardni dvokružni sistem u Superligu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ova odluka će sigurno obradovati mnoge, pre svega ljude iz Crvene zvezde koji su u poslednje vreme bili glasni po ovom pitanju.

foto: Ilustracija/Espreso.co.rs

Zanimljivo je da su na sastanak sa prvim čovekom Kuće fudbala Slavišom Kokezom zajedno došli predstavnici Zvezde i Partizana - Zvezdan Terzić, Milorad Vučelić i Miloš Vazura...

- Razgovarali smo o promeni sistema takmičenja, odnosno o povratku na stari, bez podele bodova, plej-ofa i plej-auta. U narednih deset dana predsednik FSS Slaviša Kokeza trebalo bi da počne konsultacije sa predstavnicima klubova - rekao je za "Žurnal" predsednik zajednice superligaša Dragomir Lazović i dodao:

- Imam utisak da su superligaši za povratak na stari sistem takmičenja. Ukoliko bude tako, onda ćemo verovatno u sezoni 17/18 igrati bez podele bodova, plej-ofa i plej-auta - rekao je prvi čovek zajednice Superligaša.

(Espreso.co.rs/Sportski žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.