PLENIO JE NA FUDBALSKIM TERENIMA, ALI I FRIZERSKIM SALONIMA: Sve PANTELINE frizure! Po jednoj je postao LEGENDARAN!
Foto: EPA/Fehim Demir Starsport© Starsport©

MENJAO JE

PLENIO JE NA FUDBALSKIM TERENIMA, ALI I FRIZERSKIM SALONIMA: Sve PANTELINE frizure! Po jednoj je postao LEGENDARAN!

Marko je tada što bi rekli "šmekerica" ponovo se vratio na svoju kratku kosu

Objavljeno: 19:09h

Marko Pantelić je imao bogatu karijeru, i svi ga pamte po sjajnim igrama i golovima koje je postizao dok je plenio na "zelenom tepihu".

Međutim čuveni Pantela je ostao upamćen i po svojim frizurama koje je menjao nekoliko puta.

Bivši fudbaler Sartida,Crvene zvezde, Ajaksa, Herte i Olimpijakosa, je voleo da eksperimentiše sa ovim, zbog čega je i postao prepoznatljiv.

Prva s kojom je kročio na fudbalsku scenu je bila u njegovom primarnom klubu, Sartidu iz Smedereva, svi su i zaboravili kakav je bio njegov izbor.

Marko je bio neprepoznatljiv, jer je imao za njega nekarakterističnu kratku frizuru, koju je nikada više nije ponovio.

Marko Pantelić
foto: EPA/Saša Stanković

Kao što smo rekli da takvu frizuru nije nikada ponovio, to se i desilo jer je Marko posle pustio kosu i imao imidž po kome ga pamte svi. Na prvom pominjanje Pantelića svima je prva asocijacija bila ta njegova frizura i polu duga kosa. Sa njom je dominirao na terenima u Beogradu, Berlinu, Amsterdamu, kao i u Grčkoj i u dresu reprezentacije, sa kojom je igrao na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi.

Marko Pantelić
foto: Starsport©

I onda dolazimo do ove sadašnje firzure koja je shodno i poziciji na kojoj sedonedavno nalazio. Pantela je posle blistave karijere zaseo i u fotelju jer je postao potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije, dok je na čelu bio Slaviša Kokeza.

Marko je tada što bi rekli "šmekerica" ponovo se vratio na svoju kratku kosu. Imao je frizuru približnui onoj koju je nosio dok je branio boje Sartida. Ova mu se izgleda najviše dopala i takav imidž "fura" i sada.

Marko Pantelić
foto: Starsport©

To je bilo jedno putovanje kroz vreme frizura Marka Pantelića, šta vi mislite koja mu je najbolje stajala i koju biste vi možda nosili, tačnije koja bi bila vaš izbor.

1 / 5 Foto: Profimedia

(Espreso/Srđan Novaković)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.