SADA JE KRAJ IGRANJA U CRVENO-BELOM: Srpskom fudbaleru rekli da može da napusti klub!
Foto: EPA/Jesus Diges

nije zadovoljio kriterijume

SADA JE KRAJ IGRANJA U CRVENO-BELOM: Srpskom fudbaleru rekli da može da napusti klub!

Poslednja Ivanova prilika da skrene pažnju na sebe je bila prošle sezone kada je bio na pozajmici u Kadizu

Objavljeno:

Dolazak u Atletiko Madrid za svakog igrača bi bilo ostvarenje sna, ali za Ivana Šaponjića se pokazalo kao – noćna mora.

Dve i po godine su prošle otkako je srpski fudbaler postao član Jorgandžija, a na Vandi Metropolitano nije ostavio baš nikakav utisak. Štaviše, trener Dijego Simeone toliko ne računa na Šaponjića, da kada je Atletiko i u problemu sa napadačima zbog povreda i suspenzija, Ivan ne dobija minute na terenu.

Od početka ove sezone Šaponjić nije odigrao ni sekund, čak ni u Kupu Španije i zbog toga tamošnji mediji praveći analize šta će biti Atletikovi potezi u letnjem prelaznom roku, kažu da Madriđani puštaju srpskog napadača da u januaru bez obeštećenja potraži novu sredinu.

Šaponjić ima ugovor do leta sa Jorgandžijama, međutim, Atletiko bi voleo da se ranije oslobodi igrača na kojeg trener Simeone uopšte ne računa. Problem je u tome što za nekadašnjeg Zlatnog orlića ne postoji interesovanje drugih klubova.

Poslednja Ivanova prilika da skrene pažnju na sebe je bila prošle sezone kada je bio na pozajmici u Kadizu, ali ni tamo se nije proslavio, te letos Atletiko nije uspeo da nađe klub ni kojem bi poslao Šaponjića na pozajmicu.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.