MUFTIJA JUSUFSPAHIĆ OTKRIO NEVEROVATNU PRIČU: Igrao fudbal u CRVENOJ ZVEZDI pod LAŽNIM prezimenom!
Foto: Printscreen/youtube/NOVA S

ispovest

MUFTIJA JUSUFSPAHIĆ OTKRIO NEVEROVATNU PRIČU: Igrao fudbal u CRVENOJ ZVEZDI pod LAŽNIM prezimenom!

Beogradski muftija ispričao je veliku ispovest

Objavljeno: 22:47h

Beogradski muftija, Mustafa Jusufspahić pre nego što je i definitivno odlučio da se potpuno posveti veri, te da mu na neki način to i bude zanimanje u životu, bio je nadomak fudbalske karijere i to ni manje ni više u Crvenoj zvezdi.

Detalji koji do sada javnosti nisu bili poznati, Jusufspahić je otkrio u intevjuu za Kurir, te naveo da je nastupio i za seniorsku ekipu crveno-belih.

Međutim, nastupao je pod lažnim prezimenom, jer je u isto vreme bio registrovan za drugi klub.

Dragan Stojković Piksi
foto: Printscreen/Youtube/Vujke

- Trenirao sam fudbal kao klinac. U Beogradu nije bilo srednje teološke škole, islamske, pa sam nastavio školovanje u Sarajevu. Nastavio sam da treniram u FK Sarajevo, dobro smo napredovali, bili smo na kraju prvenstva Jugoslavije za juniore u finalu sa Zvezdom - kazao je najpre Mustafa Jusufspahić.

Na tom meču je bio primećen od skauta Zvezde.

- Cvetković, tadašnji sekretar, rekao je tada mom ocu Hamdiji i meni da, kao beogradsko dete, treba dođem u Zvezdu, da me čeka dres...

Nakon toga, delio je svlačionicu sa između ostalog Dragišom Binićem i Draganom Stojkovićem Piksijem.

- Na narednom raspustu sam trenirao sa Zvezdom, misleći da ću biti sa svojom generacijom. Međutim, u svlačionicu ulaze Dragiša Binić, Piksi... Mislio sam da sam pogrešio svlačionicu. Onda su me poveli u Zrenjanin na utakmicu protiv Proletera, ali nisam smeo da igram zvanično za Zvezdu, jer sam bio registrovan u klubu u Sarajevu. Tako sam, da bih igrao i da bi videli kakav sam na terenu, dobio dres s prezimenom Janković. Izađemo na teren, ali jedan poslastičar, koji je poznavao mog oca i mene, kad me je video, počeo je da viče 'Mustafa, Mustafa'. Sklonili su me iako mi je trener rekao da sam dobro igrao poluvreme - rekao je muftija Mustafa Jusufspahić.

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.