NEĆE JUNAJTED OVE ZIME BITI OSLABLJEN: Pol Pogba ostaje u Mančesteru i naredne godine!
Foto: Profimedia

neće nigde

NEĆE JUNAJTED OVE ZIME BITI OSLABLJEN: Pol Pogba ostaje u Mančesteru i naredne godine!

Što se tiče ostalih igrača Junajteda, očekuje se da će do kraja godine biti razgovori sa golmanom Dinom Hendersonom koji je po drugi put spreman da napusti klub jer se ove sezone našao u senci Davida de Hee

Objavljeno:

Pol Pogba će najverovatnije ostati u Mančester junajtedu do kraja sezone.

Iako je bilo govora da će Francuz, kom ugovor ističe narednog leta, otići možda već u januaru, čini se da to neće biti slučaj.

Čelnici Junajteda su svesni da on već od prvog dana u 2022. može da pregovara sa drugim klubovima i ode na leto bez obeštećenja.

Ipak, kako prenosi ESPN, neće razgovarati o tome da ga prodaju u januaru osim ukoliko ih Francuz obavesti da nije spreman da produži ugovor.

Pogba je van terena još od novembra zbog povrede butnog mišića i kako stvari stoje, voljan je da se oproba i kod privremenog menadžera Ralfa Rangnika.

Za njegove usluge bili su zainteresovani Pari Sen Žermen, Rea Madrid, Barselona i Juventus.

Što se tiče ostalih igrača Junajteda, očekuje se da će do kraja godine biti razgovori sa golmanom Dinom Hendersonom koji je po drugi put spreman da napusti klub jer se ove sezone našao u senci Davida de Hee.

Džesi Lingard je takođe igrač koji se dovodi u vezu sa odlaskom, kao i iskusni štoper Fil Džons koji je u protekle dve sezone imao velikih problema sa povredama.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.