IMALI SU PRILIKU DA GA VIDE NA DELU: Italijanski velikan želi Jovića u svojim redovima
Foto: Profimedia

nova ponuda

IMALI SU PRILIKU DA GA VIDE NA DELU: Italijanski velikan želi Jovića u svojim redovima

Simone Inzagi želi da se reši Aleksisa Sančeza i na njegovo mesto u januaru dovede srpskog fudbalera

Objavljeno: 12:29h

Luka Jović je postao važan šraf mašinerije Karla Anćelotija, ali Italijanima to ništa ne znači.

Milan je po svaku cenu želeo Srbina, Murinjo je dobio negativan odgovor, a poslednja nada da bi Jović mogao završiti na Apeninam je Inter. Simone Inzagi želi da se reši Aleksisa Sančeza i na njegovo mesto u januaru da angažuje Luku, piše "Direta goal".

"Neroazurima" ništa ne znači ni to što Srbin dobija sve veću šansu u Madridu i jedina je prava zamena za Karima Benzemu, koji je sve više izranjavan povredama zbog manjka odmora.

Luka Jović
foto: Profimedia

Luka Jović postao je bitna karika, ali navodno Real Madrid ima planove već u januaru da ojača napadački kadar, pa bi pustili Srbina na Apenine, ako je verovati Italijanima.

Inzagi ne krije da ceni kvalitete Jovića, ali ako je jedan Žoze Murinjo dobio negativan odgovor, zašto isti ne bi usledio i na adresu u Milanu.

Ono što je sigurno, pred Lukom su jako važni dani i utakmice u kojima mora da pokaže da zaslužuje mesto u Madridu, pogotovo što Anćeloti ima problema sa zaraženim igračima koronom.

Ipak, i ako ne zablista Jović ima rezervnu varijantu, koja je više nego prihvatljiva kako bi imali pravog Luku za Katar i reprezentaciju.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.