Luković poručio igračima Napretka koji je jedini način da im oprosti brutalnu povredu lakta! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/AM Video7S

Carski!

Luković poručio igračima Napretka koji je jedini način da im oprosti brutalnu povredu lakta! (VIDEO)

Naravno, ova izjava ima veze sa narednom utakmicom koju Kruševljani igraju...
Objavljeno:
foto: Printscreen/Instagram/crvenazvezdafk

Bivšem reprezentativcu Srbije jedan od prvih prišao je fudbaler Napretka Bojan Miladinović, koji mu je kum. On se veoma zabrinuo, pa ga je na terenu odmah nakon povrede ljubio u lakat kako bi mu zalečio ranu.

- Kum mi je kao rođeni brat! Odmah je dojurio sa druge strane terena kako bi mi pomogao. Njegova podrška mi mnogo znači, kao i saigrača koji su bili uz mene. Proslavili smo juče zajedno i rođendan moje kćerke Une (9), a Bojanu sam poručio da može da mi pomogne tako što će sa Napretkom trijumfovati protiv Partizana u sledećem kolu - dodao je u šaljivom tonu i poručio kumu da mora da pobedi Večitog Zvezdinog rivala!

A onda, poručio je nešto ostalim ekipama iz Superlige!

MARKO, ŽIVIŠ: Crvena zvezda je ovako odala počast ubijenom Deliji! (FOTO)

- Napredak je jedna od retkih ekipa koja je igrala fudbal protiv Zvezde. Oni za mene nisu iznenađenje, pošto imaju fantastičan tim koji je sastavljen od iskustva i mladosti. Dosta su nas namučili, ali snaga crveno-belih je da i kada ne igramo najbolje, mi pobeđujemo. Očekujem da Crvena zvezda nastavi da ređa trijumfe, ali i napredak u igri - iskren je kapiten crveno-belih!

(Espreso.co.rs/Blic.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.