ZVEZDA ODGOVORILA BORJANU: Klub neće dozvoliti golmanu crveno-belih da raskine ugovor!
Foto: Starsport©

nastavlja se priča

ZVEZDA ODGOVORILA BORJANU: Klub neće dozvoliti golmanu crveno-belih da raskine ugovor!

Crveno-beli na zimskoj pauzi imaju pet poena zaostatka za Partizanom i pokušaće da u prolećnom delu sezone dođu do velikog obrta i nove titule šampiona Srbije

Objavljeno:

Fudbalsku javnost u Srbiji jutros je uzdrmalo saopštenje koje je putem svojih društvenih mreža poslao golman Crvene zvezde, Milan Borjan, a u kojem se navodi da je istina da želi da napusti klub i da raskine ugovor sa crveno-belima.

On nije želeo da navodi konkretne razloge istakavši da su oni "dublji i veći nego što se piše", a mediji su ranije preneli kako je kanadski golman navodno u svađi sa šefom stručnog štaba Zvezde, Dejanom Stankovićem.

Kako Telegraf saznaje od izvora iz kluba, stav Zvezde je ostao nepromenjen i klub neće dopustiti Milanu Borjanu da raskine potpisani ugovor koji trenutno važi do 2023. godine. Cilj crveno-belih predstavlja borba za titulu na proleće sa aktuelnim čuvarom mreže među stativama.

Crveno-beli na zimskoj pauzi imaju pet poena zaostatka za Partizanom i pokušaće da u prolećnom delu sezone dođu do velikog obrta i nove titule šampiona Srbije.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.