STANKOVIĆ I BORJAN U SUKOBU! "Treslo se" u svlačionici posle Radnika, kapiten NIJE OĆUTAO "Misteru"!
Foto: Starsport©

NIJE SVE NAJBOLJE

STANKOVIĆ I BORJAN U SUKOBU! "Treslo se" u svlačionici posle Radnika, kapiten NIJE OĆUTAO "Misteru"!

Strasti su se smirile dan kasnije kada je održan sastanak sa upravom kluba

Objavljeno: 12:20h

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković i kapiten crveno-belih sukobili su se u ponedeljak veče, posle utakmice u kojoj crveno-beli nisu pobedili Radnik iz Surudlice.

Zvezda je dugo vodila rezultatom 1:0, da bi primila gol u 83. minutu i tako ponovo dozvolila Partizanu da ode na +5, a Stanković je i te kako bio besan na svoje momke.

Prema saznanjima Telegrafa, trener Zvezde je poprilično "zagrmeo" i počeo da urla na fudbalere kojima je najviše zamerio to što su mnogi od njih slavili veliki rezultat protiv Brage tako što su izašli u grad.

Istakao je da nisu smeli to da urade, da su do pauze bila još dva kola i da su to morali maksimalno ozbiljno da shvate, a da posle utakmice sa TSC-om idu i slave. Došlo je do oštrih reči posle kojih je glas digao Borjan.

Zvezdin kapiten je poručio da nije baš sve tako, došlo je do verbalnog okršaja, posle kog je Stanković napustio svlačionicu punu tenzije i otišao. Strasti su se smirile dan kasnije, održan je i sastanak sa upravom kluba na kom je rečeno da se "spusti lopta" i završi polusezona.

Crvena zvezda u četvrtak od 16.05 časova gostuje TSC-u u Bačkoj Topoli, a ono što je poznato jeste da Borjan neće biti među stativama. Ostaje da se vidi da li je sukob razlog tome, ali je činjenica da iskusni golman ima povredu koju je zaradio na početku meč sa Surduličanima.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.