ZA FUDBALERA RADNIKA GOL PROTIV ZVEZDE IMA POSEBNU DRAŽ: Nadam se da će moj pogodak Partizanu doneti titulu!
Foto: Starsport©

od malih nogu navijač partizana

ZA FUDBALERA RADNIKA GOL PROTIV ZVEZDE IMA POSEBNU DRAŽ: Nadam se da će moj pogodak Partizanu doneti titulu!

Kao velikom navijaču crno-belih ovaj pogodak mu je još draži

Objavljeno:

Gol broj jedan u ovoj sezoni, ali Bogdan Stamenković nije mogao da izabere bolji trenutak kada će da probije blokadu. Ako njega pitate – nije mogao da izabere ni poželjnijeg rivala. Jer kako centarfor Radnika kaže u intervjuu za Kurir: on je od malena navijač Partizana i samo se nada da će njegov pogodak za 1:1 na gostovanju kod Crvene zvezde pogurati crno-bele do prve titule posle četiri sušne godine!

O Zvezdi sve najbolje. Svestan je 23-godišnji fudbaler da je Radnik uštopovao aktuelnog šampiona i učesnika osmine finala Lige Evrope, i to u gostima, ali...

FK Radnik Surdulica
foto: Starsport©

“Otkada znam za sebe, volim Partizan! Crno-bele boje su moj život! Jednostavno ga volim od malih nogu. Ja to nikada nisam krio i ne želim. Zato ovaj pogodak protiv Zvezde, koja je Partizanu direktan konkurent u borbi za titulu, ima još veću draž“, kaže Stamenković za Kurir.

Toliku da Stamenković ni ne krije: ako se titula vrati u Humsku prvi put od 2017. godine eto i Bogdana na slavlju na Topčiderskom brdu.

“Voleo bih da baš ovaj gol odluči šampiona zemlje. To bi za mene bila velika čast, jer bi onda ostalo zabeleženo da je baš moj gol uticao da crno-beli osvoje titulu. Budite sigurni da ću ići na stadion Partizana na proleće da slavim titulu, ako je osvoje, a nadam se da hoće“, iskreno će Bogdanović.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.