Obećane pare stižu na naplatu: Božinov dobija milione evra!

Novogodišnji poklon za Bugarina

Obećane pare stižu na naplatu: Božinov dobija milione evra!

Napadač crno-belih kroz nekoliko meseci, ukoliko se sve odvije po planu, biće bogatiji za nekoliko miliona evra
Objavljeno:

Fudbaler Partizana, Valeri Božinov, dobiće ogromnu količinu novca ukoliko Arbitražni sud u Lozani donese presudu u njegovu korist. Bugarin se sudi sa lisabonskim Sportingom oko neisplaćenih zarada koje su mu bile garantovane ugovorom, prenosi "Sport". Dirljiva ispovest Božinova: Srpkinje su prelepe, ali ja nemam devojku! Portugalski klub je jednostrano raskinuo saradnju, što je bio dovoljan razlog da napadač crno-belih preko suda traži novac koji mu je ugovorom "obećan".

- Istina je, tužio sam Sporting i verujem da će proces biti okončan do početka sledeće godine. Potraživao sam novac koji mi je sledovao za trogodišnji ugovor, sumu koja iznosi 3.600.000 evra - istakao je Valeri, prenosi "Sport". On tvrdi da su svi argumenti na njegovoj strani u sporu koji traje preko dve godine, a tim Sportinga je napustio neslavno kada je posle samo šest meseci zbog sukoba sa trenerom Pasijensijom postao nepoželjan u ekipi.
Dragana Udovičić
- Već dve godine traje čitav sport i verujem da će uskoro biti okončan. Svi argumenti su na mojoj strani, a advokatima sam ostavio da se bave poslom - rekao je 29-godišnji bugarski internacionalac čija je cena na tržištu trenutno oko 300 hiljada evra. (Espreso.co.rs/ Izvor: Sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.