Reči trenera Genta prijaće "GROBARIMA": PARTIZAN JE TIM KOJI BI MOGAO U LIGU EVROPE PA ČAK I DO LIGE ŠAMPIONA!
Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

pohvalne reči

Reči trenera Genta prijaće "GROBARIMA": PARTIZAN JE TIM KOJI BI MOGAO U LIGU EVROPE PA ČAK I DO LIGE ŠAMPIONA!

Belgijski klub sa prvog mesta otišao u drugu fazu.

Objavljeno:

Fudbaleri Genta zauzeli su prvo mesto u grupi Lige konferecnija u kojoj su se nalazili sa Partizanom, Anortozisom i Florom. Trener Belgijskog tima Hajn Vanhazebruk podvukao je crtu posle kraja grupne faze Lige konferencija i izneo komplimente na račun Partizana.

- Uradili smo sve što je bilo potrebno da izborimo prezimljavanje u Evropi, uz sve poštovanje našim protivnicima. U redu, Partizan je solidan tim, koji bi sigurno mogao da se takmiči i u Ligi Evrope, pa čak i da se dobrim igrama kroz kvalifikacije probije do grupa Lige šampiona. Radili su to i ranije - rekao je Vanhazebruk.

Trenrer Genta jasno je istakao da su Anortozis i Flora najslabiji timovi u grupi, iako se Partizan namučio u mečevima protiv njih.

- Ali, ostala dva tima... Pa, recimo da bismo takve uvek morali da budemo u stanju da pobedimo. Bio bih strahovito razočaran da u ovakvoj grupi nismo bili među dva najbolja tima. Mi smo sebi postavili cilj da završimo kao prvi i to smo ostvarili. Naše izdanje u Konferencijskoj ligi bih ocenio kao dobro, mada smo postigli premalo golova. Šest golova u šest utakmica nije dovoljno za nas - zaključio je Vanhazebruk

Espreso/SrbijaDanas


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.