GOLMAN OLIMPIJAKOSA VERUJE U CRNO-BELE: Partizan ne treba previše da respektuje Anortozis, očekujem pobedu 3:0!
Foto: Starsport©

meč odluke za crno-bele

GOLMAN OLIMPIJAKOSA VERUJE U CRNO-BELE: Partizan ne treba previše da respektuje Anortozis, očekujem pobedu 3:0!

Partizan ulazi u meč odluke kao favorit

Objavljeno: 15:49h

Stefan Čupić, golman kiparskog Olimpijakosa govorio je za Reflektor sport o večerašnjem rivalu crno-belih koji nastupa u istom prvenstvu kao i njegov tim.

Koji vam je utisak iz prvog meča između Partizana i Anortozisa?

,,Utisci iz prve utakmice su da je Partizan dosta kvalitetniji tim. Partizan treba da uđe u tu utakmicu bez puno respekta. Ne smeju da ih potcene, ali treba da uđu jako, skoncentrisano i da igraju svoj fudbal, nikako da ne uđu u njihov ritam igre dugih lopti na špica i konstantnih centaršuteva. Ako to uspeju da svedu na minimum, neće biti nikakvih problema i Partizan će dobiti ovaj meč."

Kako Vam se čine nastupi Anortozisa ove sezone i kako Vam se čini njihov igrački kadar?

,,Anortozis igra promenljivo ove sezone. Mislim da su platili ceh igranju u Evropi i da ne mogu da se takmiče na dva fronta. U domaćem šampionatu imaju samo 12 osvojenih bodova, sad su kiksali protiv najslabije ekipe u prvenstvu (Paeek), izgubili 2:3. Generalno ne igraju dobro ove sezone, ne znam iz kog razloga. Imaju dobre igrače, par interesantnih. Egipćanin Varda koji daje najviše golova. Kapiten Hristodopulos, Lafeti je dobar u špicu, naš Deletić, dobrog golmana Loriu, imaju isto Finca Ajaurija Paulusa, sve ono ostalo iskreno je prosečno."

Koju taktiku primenjuje njihov trener?

,,Taktika trenera se svodi na duge lopte na špiceve - imaju visoke špiceve - i na dosta centaršuteva. Nema puno lepog fudbala, uglavnom lopta ide na špica, onda krila utrčavaju ili se daje lopta na bok. Igraju dosta jednostavno. Nemaju posed i igraju samo na te dijagonale koje nekad daju rezultat, a nekad ne."

Ko je najbolji igrač Kiprana?

,,Po mom mišljenju njihov najbolji igrač je Amr Varda, najbolji strelac ove sezone, dosta je snalažljiv i interesantan igrač, nizak je i stalno postiže golove, a uz njega moram da spomenem i Hristodopulosa kapitena, broj 10 nosi. Ima jako dobar šut sa distance. Nikako ne sme da mu se dopusti da šutira."

Kako komentarišete Vašeg kolegu među stativama? Koje su mu vrline, a koje mane?

,,Golman Loria je reprezentativac Gruzije i jedan od boljih igrača Anortozisa. Igra konstantno dobro, visok je. Malo se snalazi sa loptama koji idu po zemlji. On dobro obavlja svoj posao, ali problem je što su rezultati kluba loši. Jedino što sam primetio su ti šutevi po zemlji, ali on je iskusan i dobar golman. Sve najbolje mislim o njemu."

Koji ishod predviđate. Kako će glasiti rezultat na kraju?

,,Iskreno, moje mišljenje je da će Partizan dobiti 3:0."

(Espreso/Reflektor)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.