ANORTOZIS SE OBRUKAO PRED DUEL SA PARTIZANOM: Pretposlednji tim na tabeli odneo ceo plen iz Famaguste!
Foto: Profimedia

kipar

ANORTOZIS SE OBRUKAO PRED DUEL SA PARTIZANOM: Pretposlednji tim na tabeli odneo ceo plen iz Famaguste!

Užasno izdanje Partizanovog rivala

Objavljeno:

Tim iz Famaguste kod kuće izgubio od pretposlednjeg na tabeli – 3:2

Dosta je Partizanu bod u četvrtak protiv Anortozisa pa da izbori prolaz u prolećnu fazu Lige Konferencije.

Ako je suditi po formi kiparskog tima, crno-beli ne bi trebalo da imaju problema da izbore prolaz, pošto je Anortozis u subotu uveče na svom terenu izgubio od pretposlednjeg na tabeli. Odbrana ekipe iz Famaguste je toliko ranjiva da je od PAEEK-a primila tri komada – 3:2.

Gosti su vodili 2:0, pa je Anortozis uspeo da izjednači, a onda je u 71. minutu primio i treći gol, te je tako ostalo do kraja.

Veliko je razočaranje u timu iz Famaguste, pogotovo što se pre meča digla euforija, trajala je borba navijača za 750 ulaznica za utakmicu u Beogradu, a sada odjednom sve izgleda kao izduvani balon.

Trener Anortozisa Timur Kecbaja, ipak, ne diže belu zastavu pred meč sa Partizanom.

„Imamo ovaj problem od početka sezone, da nam ni dva postignuta gola nisu dovoljna za pobedu. Vrlo sam razočaran jer smo se dosta potrošili da bismo izjednačili, a onda ni to nismo uspeli da sačuvamo. Stalno pravimo individualne greške i primamo golove. A, sada u Evropi nas čeka mnogo bolji, mnogo organizovaniji protivnik, ali ćemo uraditi sve da izborimo prolaz u prolećnu fazu takmičenja. Ovaj poraz neće obrisati sve dobro što smo uradili do sada“, rekao je Kecbaja.

Kiprani će šansu za popravni potražiti u Humskoj 1. Samo pobeda ih vodi u prolećnu fazu takmičenja. Partizan je prvi meč u Nikoziji dobio sa 2:0 bez mnogo poteškoća.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.