STANOJEVIĆ PRED DUEL SA VOŽDOVCEM: Evropa nam donosi novac! Nikad nijednu utakmicu ne kalkulišem za sledeću
Foto: Starsport©

SUPERLIGA SRBIJE

STANOJEVIĆ PRED DUEL SA VOŽDOVCEM: Evropa nam donosi novac! Nikad nijednu utakmicu ne kalkulišem za sledeću

Da se popravi utisak nakon debakla u Talinu

Objavljeno: 14:46h

Fudbaleri Partizana nastavljaju u nedelju domaće prvenstvo, a prašina koja se digla posle poraza od Flore u Talinu prenela se i pred meč protiv Voždovca.

Crno-beli gostuju u nedelju na krovu TC "Stadion", a Stanojević je na pitanje da li je žrtvovao gostovanje u Talinu zbog prvenstva imao odričan odgovor.

Aleksandar Stanojević
foto: Starsport

"Evropa nam donosi novac. Nikad nijednu utakmicu ne kalkulišem za sledeću. Posle Voždovca ću razmišljati o Dubočici. Svaka utakmica je priča za sebe. Meni je trening najvažniji, kamoli utakmica. Ne razmišljamo o sledećoj utakmici, osim u tehničkoj utakmici", rekao je Stanojević na konferenciji za novinare.

Apostrofirao je specifične uslove na stadionu Voždovca, gde su se cono-beli prošli put prilično namučili.

"Nastavljamo takmičenje u prvenstvu. Znamo cilj. Igramo pod specifičnim uslovima gde je Voždovac dobro adaptiran, a mi moramo da se naviknemo na njihov stil igre i naš uobičajen pristup. Sećamo se poslednje utakmice na "Krovu" koja je bila jako teška", rekao je Stanojević dodajući:

"Najviše nas je poremetio Lazar Marković, to nas je pomerilo, a sve ostalo je isto. Imamo svoj put, znamo gde smo i šta smo, ali je situacija sa Markovićem uticala na sve nas. Nisam se čuo sa doktorima, čekam da se on umiri, ima raznih prognoza, znaću kada bude nešto konkretno", rekao je trener crno-belih.

Pohvalio je kolegu iz Voždovca Lintu.

"Vrlo dobro znam koliko je posvećen i koliko radi posao. Igrali su odlično protiv Čukaričkog, TSC-a, Radnika, Spartaka. Igraju agresivno, napadaju sa dosta igrača u oba pravca. Domaćinska su ekipa jer su adaptirani na teren i podlogu. Čeka nas vrlo teška utakmica", naveo je on.

Podsetio je da je utakmica na "Krovu" prošle sezone bila egal i da ne treba porediti utakmice u Humskoj i gostovanju u Zaplanjskoj.

"Da smo juče igrali sa njima, danas bi bila dobra utakmica. Drugačije je igrati tamo, ali ako možete da birate da li da igram po blatu ili na "veštaku" sigurno bih odabrao ovo drugo", rekao je Stanojević.

(Espreso/Sportske.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.