FERAN TORES POSLAO JASNU PORUKU GVARDIOLI: Šefe, ja bih u Barselonu!
Foto: Profimedia

sprema se veliki transfer

FERAN TORES POSLAO JASNU PORUKU GVARDIOLI: Šefe, ja bih u Barselonu!

Sve je spremno za veliki transfer

Objavljeno: 19:57h

Kakva god da je, uzdrmana, poljuljana, Barselona je uvek – Barselona. Klub koji ne zove dvaput. Svestan je toga i Feran Tores, a telefon mu je pre neki dan zazvonio. Pozivni broj je bio iz glavnog grada Katalonije.

Zabrujalo je gotovo istovremeno na Pirinejskom poluostrvu i na britanskom Ostrvu: Feran Tores je prvi pik Barselone za januarski prelazni rok! Ali, ovo nije još jedno novinarsko nagađanje niti informacija od anonimnog izvora.

Feran Tores
foto: Profimedia

Vest je potvrđena, štaviše, Feran Tores je već prijavio Pepu Gvardioli da je dobio poziv sa Nou Kampa. I otvoreno mu je rekao: Šefe, ja bih u Barselonu! Navodno se Tores prvo zahvalio menadžeru Mančester sitija na svemu od dana kada je iz Valensije stigao u Premijer ligu. Ali, sad mu se ide kući.

Gvardiola je rekao da razume mladog napadača i rekao da, što se njega tiče, ima dozvolu da ode. Samo što su nož i pogača u rukama čelnika kluba. Ukoliko se Mančester siti i Barselona dogovore oko uslova, Pep neće praviti problem Toresu da ode iz kluba.

Siti je Ferana Toresa doveo u avgustu 2020. iz Valensije u transferu vrednom 23.000.000 evra. Do sada je odigrao 43 utakmice za Siti, postigao je 16 golova, dok je za četiri bio asistent. Španski reprezentativac se uklapa u ideju o podmlađivanju Barselone, o pravljenju tima na duže staze, pošto je trenutno u kadru dosta mladih i vrlo talentovanih igrača.

Pitanje je, ipak, šta će reći Siti, koju će cenu odrediti za Toresa, a poznato je da Barselona baš i nema previše novca za trošenje u januarskom prelaznom roku.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.