Na adresu selektora Orlića je stiglo dugo očekivano izvinjenje!
Foto: Fonet

veliki gest

Na adresu selektora Orlića je stiglo dugo očekivano izvinjenje!

Iz Čukaričkog su se izvinili za svoje reči upućene Tomislavu Siviću na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo
Objavljeno: 15:22h

Sportski direktor Čukaričkog, Vladimir Matijašević, javno se izvinio selektoru mlade reprezentacije Srbije, Tomislavu Siviću zbog kritika koje je uputio na njegov račun na početku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Selektor Orlića se tada našao na udaru kluba sa Banovog brda zato što u tim nije uvrstio njihovog napadača Stanišu Mandića, koji je bio član ove generacije koja je postala šampiona sveta u omladinskoj konkurenciji, a koji je nakon toga odlučio da nastupa za Crnu Goru.

foto: Beta

U međuvremenu, srpski fudbaleri starosti do 21 godine su izborili odlazak na kontinentalnu smotru u Poljskoj preko Norveške u baražu.

- Imam moralnu obavezu da se izvinim Siviću, ali se ujedno nadam da mu je tad moja izjava pomogla - poručio je Matijašević, koji je prokomentarisao i dobre rezultate seniorskog nacionalnog tima.

foto: Reuters

- Rezultati sve pokazaju. Odnos prema grbu se promenio, igrači imaju kvalitet i nadam se da će nastaviti u istom ritmu. Nadam se da ćemo se plasirati na Svetsko prvenstvo u Rusiji, kao i da ćemo napuniti stadion na sledećoj utakmici kod kuće.

Kada je u pitanju njegov klub, Matijašević je rekao da su već počeli da rade na dovođenju zimskih pojačanja, posle vrlo slabe jesenje polusezone.

- Počeli smo da radimo zimski prelazni rok da ne bismo ponovili greške iz letnjeg, odnosno da nam fale igrači na nekim pozicijama, a da se na nekim drugim pojavi višak. Ulazimo već u pregovore sa određenim igračima, a u preostalih šest kola ćemo videti na koje naše fudbalere možemo da računamo i u buduće, a kojima ćemo se zahvaliti.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.