SNEŽA BORJAN STOIČKI PODNOSI POGRDNO SKANDIRANJE: Ja sam gospođa i kad me vređa 30.000 ljudi! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Kurir TV

druge žene fudbalera plaču zbog nje

SNEŽA BORJAN STOIČKI PODNOSI POGRDNO SKANDIRANJE: Ja sam gospođa i kad me vređa 30.000 ljudi! (VIDEO)

Snežana Borjan se žali na plaćeno navijanje i da nije dovoljno zaštićena

Objavljeno:

Snežana Borjan je majka petogodišnjeg dečaka i uspešna poslovna žena, ali činjenica da je supruga golmana Crvene zvezde dovoljan je razlog da joj sa tribine navijači i mrzitelji pogrdno skandiraju.

- Ja sam dama i gospođa i kad me vređa 30.000 ljudi i skandira moje ime. To je baš stresan momenat za ženu. Gledala sam žene fudbalera Crvene zvezde koje su plakale zbog mene na derbijima. Ja to stoički podnesem i nasmejem se, tako da sam dama u navijanju. Nema kod mene previše reči i skakanja - rekla je Snežana u jutarnjem programu Kurir televizije.

02:10

OMRAŽENA ŽENA GOLMANA! Nekadašnja direktorka Partizana, Borjana dovela u Zvezdu VREĐA JE 30.000 NAVIJAČA

Dodaje da na vređanje sa tribina uspeva da ostane imuna jer je svesna sebe, svoje porodice i ciljeva. Nekadašnja funkcionerka Partizana objasnila je i kako je postala omražena kod navijača.

- Iako sam bila direktorka marketinga u Partizanu, lično sam bila karika i borila se da Milan dođe u Zvezdu. To svi znaju. Nisam zaslužila da me neko vređa, kao bilo koju majku i suprugu. Drugo je skandiranje Borjanu, to je drugo - navodi supruga golmana kanadske reprezentacije.

Snežana kaže da se prvi put u istoriji svetskog sporta dešava da se više skandira ženi fudbalera nego samom fudbaleru.

- Sad ima i tog plaćanog navijanja na utakmicama. Niko se u istoriji sporta nije toliko vređao kao što su mene i niko ništa ne preduzima, a videli smo kada se vređa neki političar ili sportista, to odmah prestane - primetila je Snežana.

(Espreso/Kurir sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.