LJUBAVNICA PRETUČENA, SUPRUGA POD ISTRAGOM, ON TRAŽI OPROŠTAJ: Zaslužujem ovo poniženje, ostaćeš ŽENA MOG ŽIVOTA!
Foto: Profimedia

PREIGRAO

LJUBAVNICA PRETUČENA, SUPRUGA POD ISTRAGOM, ON TRAŽI OPROŠTAJ: Zaslužujem ovo poniženje, ostaćeš ŽENA MOG ŽIVOTA!

Bivši fidbaler Barselone i Francuske je navodno odlučio da se pomiri s Keirom

Objavljeno:

Bivši francuski fudbaler Erik Abidal našao se u centru ljubavnog skandala.

Pre nekoliko dana francuski mediji otkrili su da je imao ljubavnu aferu s igračicom Pari Sen Žermena, Keirom Amraui, koja je nedavno brutalno pretučena na ulicama Pariza.

Keira Amraui
foto: Profimedia

Erik i Keira svoju vezu počeli su dok je još ona igrala u Barseloni, ali ju je ona prekinula letos što je i te kako iznenadilo bivšeg fudbalera.

Njihova afera otkrivena je tek pre nekoliko dana kada je Keira pretučena, a prvi osumnjičeni bila je njena saigračica, pa upravo Abidal. Mnogi su bili u šoku što se on povezuje s igračicom PSŽ-a, ali na kraju je objavljeno da su oni bili u vezi.

Novi šok bio je kada se na listi osumnjičenih pojavila i Abidalova supruga Hajet koja je privedena na saslušanje.

Erik Abidal, Hajet Abidal
foto: Profimedia

Navodno, francuska policija ima dokaze da je upravo Hajet organizovala napad na Keiru što je šokiralo javnost. Istraga još traje, a Hajet Abidal je odlučila da javno prozove svog supruga za prevaru i zatražila je razvod.

Ona je poručila da ju je Abidal još jednom izdao i zabio nož u leđa i očito je da ovo nije bila prva ljubavna afera koju je imao.

Da stvar bude zanimljivija, bivši fidbaler Barselone i Francuske je navodno odlučio da se pomiri s Keirom. Jutros se i on oglasio na Instagramu i od svoje supruge je javno zatražio oproštaj.

- Hajet Abidal, oprosti mi. Koja god bila tvoja odluka ostaćeš u mojim očima kao žena mog života, a posebno kao majka naše predivne dece. Zaslužujem sve ovo poniženje, čak i ako me ono živog ubije. Ako Alah dozvoli, jednog dana ćeš mi oprostiti - poručio je Abidal.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.