Moralo je i to da se desi: Muslin po prvi put poražen kao selektor Srbije! (VIDEO)
Foto: Nebojša Mandić

Prijateljska utakmica!

Moralo je i to da se desi: Muslin po prvi put poražen kao selektor Srbije! (VIDEO)

Ukrajina je bila bolja od veoma iskombinovanog srpskog sastava
Objavljeno: 22:00h

Posle velike borbe u Harkovu, Srbija je poražena sa 0:2 od Ukrajine! Bio je to prvi poraz Slavoljuba Muslina na mestu selektora Orlova, a Andrej Ševčenko je dokazao da će doneti dosta radosti svojim sunarodnicima kao strateg nacionalnog tima!

Obe ekipe su igrale sa veoma kombinovanim sastavima, a mora se reći da je Srbija ipak igrala bez svih igrača koji su počeli meč sa Velsom! Totalno novih startnih 11 dobro je delovalo na početku utakmice, ali je sve to palo u vodu posle loše reakcije odbrane u 38. minutu, kada je Jevgen Šahov bio strelac na asistenciju sjajnog Romana Zozulije!

A onda, u drugom delu igre sudija je bio u prvom planu! Prvo nije svirao dva gotovo pa čista penala za našu selekciju, da bi onda na prvo padanje domaćih u kaznenom pokazao na belu tačku, odakle je precizan bio Andrej Jarmolenko, koji je u drugom delu igre ušao u igru!

Za naš sastav sa klupe su ulazili Jovanović, Pešić, Marković, Mitrović, Ivanović i Maksimović Nikola, dok su za Ukrajince ulazili Petrijak, Rotan, Besedin, Jarmolenko i Zinčenko!

Uz naš dobro poznati lajv-blog, mogli ste da pratite sva dešavanja sa ove utakmice!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.