To su mafijaši kojih se svi boje! Bosna i dalje bruji o transparentu Nož, žica, Srebrenica! (FOTO)
Foto: Saša Pavlić Koky

Zapalili se!

To su mafijaši kojih se svi boje! Bosna i dalje bruji o transparentu Nož, žica, Srebrenica! (FOTO)

Naime, komšijskim portalima se javljaju Grci koji raskrinkavaju minule događaje...
Objavljeno: 17:50h

- To su ljudi kojih se svi boje, ne želim da se petljam s njima. Olimpijakos je osvojio 18 titula u Grčkoj u poslednjih 20 godina. Prvobitno je klub vodio izvesni gospodin Kokalis, imigrant iz istočne Nemačke sumnjive prošlosti. Dobio je podršku Vlade i tada je Olimpijakos počeo da dominira grčkim fudbalom. Nakon što su veze tog kluba i Vlade razotkrivene, klub je prebačen u ruke gospodina Marinakisa koji je direktno povezan sa fašističkom strankom Zlatna Zora. Državni tužilac zadužen za istragu je odmah nakon toga smenjen sa funkcije, tako da slučaj nikada nije završen - tvrdi Fotis i nastavlja:

- Grčka Vlada tvrdi da pokušava da zaustavi kriminal u fubalu, ali mafijaška organizacija koja vlada našim sportom je u odličnim odnosima sa UEFA-om i FIFA-om. Mnogo je sumnjivih imena upetljano u sve to. Teodoridis (sin potpredsednika Olimpijakosa), ali i Janikos (bivši advokat Olimpijakosa, inače dobar prijatelj Đanija Infantina) su povezivani sa mnogim krivičnim delima. Sumnja se da su naručili ubistvo jednog navijača Panatinaikosa kojeg su na smrt prebili navijači Olimpijakosa i Crvene Zvezde iz Beograda - izneo je optužbe ovaj Grk!

Da podsetimo, još u ponedeljak, isti ovaj portal pisao je o činjenici da su upravo navijači Crvene zvezde izdejstvovali da se sada već ozloglašeni transparent pronađe na tribini u Atini.

(Espreso.co.rs/Avaz.ba)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.