HEROJ SRBIJE ZASMEJAO CELU ZEMLJU: Imao sam sreće, a i znanja DA OVOM VELIKOM GLAVOM smestim loptu u mrežu!
Foto: Profimedia

nije krio ambicije na sp

HEROJ SRBIJE ZASMEJAO CELU ZEMLJU: Imao sam sreće, a i znanja DA OVOM VELIKOM GLAVOM smestim loptu u mrežu!

Uključivši se u popularnu emisiju, pokazao skromost ali i humor

Objavljeno: 00:34h

Aleksandar Mitrović je još jednom oduševio Srbiju kada je u 90. minutu meča u Lisabonu postigao gol i odveo Srbiju na Svetsko prvenstvo.

Najbolji napadač u istoriji reprezentacije naše zemlje glavom je poslao u mrežu Ruija Patrisija centaršut Dušana Tadića, a sada se uključio u program TV Pink i odgovorio na pitanje - da li je imao više sreće ili pameti kod gola!

- Pa brate, stvarno su ti neka čudna pitanja... Stvarno si Ognjene nekad čudan i ta pitanja tvoja su jako diskutabilna - našalio se prvo sa Ognjenom Amidžićem, a onda se uozbiljio:

- Logično da sam morao da imam i sreće i znanja. Sreće da budem na pravom mestu u pravo vreme, a znanja da udarim loptu kako treba ovom mojom velikom glavom i da uđe u gol. Tako da verovatno i jedno i drugo - iskren je bio Mitrogol.

Voditelja je zanimalo da li Srbija može da osvoji Svetsko prvenstvo, ali korpulentni špic iz Smedereva nije želeo da ide dotle.

- Prvi i najbitniji cilj je da se plasiramo tamo, treba uživati u ovim momentima. Do Svetskog prvenstva ima još puno, kad dođe vreme razmišljaćemo o tome - rekao je on.

Ipak, jasno je koliko je ambiciozan ovaj tim Srbije, pa je Mitrović istakao da će ova reprezentacija želeti svima da pomrsi račune.

- Sigurno da idemo tamo da doguramo što više, da predstavimo svoju zemlju na što bolji način. Da igramo dobar fudbal, da igramo ofanzivan fudbal, da dominiramo, da igramo sa najvećim ekipama i da vdiimo gde smo. Idemo tamo da učinimo štetu svima. Daćemo sve od sebe da predstavimo našu zemlju na najbolji način - zaključio je on.

Espreso/Mondo


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.