ČALHANOGLU O PRELASKU U INTER: Znao sam da je Inter uvek bio sjajan tim, često su pobeđivali Milan u derbijima!
Foto: Profimedia

SERIJA A

ČALHANOGLU O PRELASKU U INTER: Znao sam da je Inter uvek bio sjajan tim, često su pobeđivali Milan u derbijima!

Transfer koji je uzdrmao najveće rivale Serije A

Objavljeno:

Krenuo je Hakan Čalhanoglu letos da ide putem kojim se ređe ide, odlučio da Milanovu svlačionicu zameni Interovom i na sebe navukao gnev Rosonera. I pride dodatno pogoršao odnose sa navijačima doskorašnjeg kluba nakon što je ispred njih proslavio pogodak u nedavno odigranom Derbiju dela Madonina.

Gotovo pola godine otkako je crvene pruge zamenio plavim, turski vezista je za 433 govorio o razlozima zbog kojih se odlučlio na takav potez.

Hakan Čalhanoglu
foto: Profimedia

"Iz Milana nosim pozitivno iskustvo, i dalje imam mnogo prijatelja tamo. Odlučio sam da odem u Inter jer sam želeo novi izazov u karijeri. Oni su veliki klub, osvojili su Skudeto prošle sezone i igraju u Ligi šampiona", rekao je Čalhanoglu za 433.

Priznaje Turčin da je od prvog trenutka svestan kakvu odluku donosi.

"Svestan sam da sam napravio nesvakidašnji izbor. Ali to je život. Morate da gledate napred i ne osvrećete se pozadi. Znao sam da je Inter uvek bio sjajan tim, često su pobeđivali Milan u derbijima", podseća Čalhanoglu.

Da li je doneo ispravnu odluku pokazaće finiš sezone. Trenutno, Milan je uz Napoli lider Serije A, sa sedam bodova prednosti u odnosu na Hakanov Inter.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.