Plači, mala, plači! Geret Bejl i dalje tuguje zbog Mitrovićevog šamara! (FOTO)
Foto: Reuters

smorio se

Plači, mala, plači! Geret Bejl i dalje tuguje zbog Mitrovićevog šamara! (FOTO)

- Veoma smo razočarani u ovom trenutku. Igrali smo odlično u prvom poluvremenu, ali onda smo pali
Objavljeno: 11:29h

Najbolji fudbaler Velsa Garet Bejl rekao je da je njegova ekipa razočarana remijem sa Srbijom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Veoma smo razočarani u ovom trenutku. Igrali smo odlično u prvom poluvremenu, ali onda smo pali. Nismo u drugom poluvremenu igrali kako smo želeli, ali smo se 'ukupali', pokazali da imamo srce. Pa opet, razočara vas kada primite gol na kraju. To vam je jedna od onih stvari: približite se srećnom završetku, a primite gol. Igrali smo kod kuće, imali samopouzdanje, imali i tih 1:0 do 85. minuta... Ovo su dva izgubljena boda - rekao je Bejl posle meča.

foto: Reuters

Fudbaleri Velsa i Srbije odigrali su u Kardifu 1:1 u utakmici četvrtog kola Grupe D kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2018. Vels je poveo golom Bejla u 30. minutu, a izjednačenje i bod "orlovima" doneo je Aleksandar Mitrović u 86. minutu.

- Moramo da nastavimo da se borimo. Još verujemo da je plasman na Mundijal moguć. Moramo da radimo naporno, da nastavimo da igramo svoj stil i, siguran sam, počeće i nas da prati sreća u nekom trenutku", rekao je Bejl.

Njegov saigrač Džo Ledli ne dozvoljava da ekipa klone duhom.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.