PORTUGALCI ĆE IĆI NA SVE ILI NIŠTA! Imamo realne šanse za SP!
Foto: Profimedia

marko grujić

PORTUGALCI ĆE IĆI NA SVE ILI NIŠTA! Imamo realne šanse za SP!

Reprezentativac i član Porta očekuje spektakl u nedelju

Objavljeno: 11:44h

Marko Grujić već drugu sezonu igra za Porto. Samim tim odlično poznaje Portugalce i atmosferu koja će u nedelju veče (20.45) vladati na stadionu Luž u Lisabonu.

- Moramo biti spremni u glavi za ono što nas čeka u Lisabonu. Sve će stati u tih 90 minuta. Moguće je ostati neporažen protiv Portugala. Pokazali smo to ranije u mečevima sa njima. Imamo realne šanse da se plasiramo na Mundijal u Kataru - rekao je Marko Grujić za Sportklub i nastavio:

- Za nedelju nam treba isti pristup kao onaj koji smo imali u Beogradu. Nema mnogo utakmicu gde smo se vraćali u meč posle rezultatskog deficita na poluvremenu.

Fudbalska reprezentacija Srbije, Trening, Dragan Stojković Piksi
foto: FSS

Mediji u Portugalu obazrivo pišu o reprezentaciji Srbije i njenim igračima. Selektor Fernando Santos sprema taktiku za Orlove.

- Portugalci su svesni našeg kvaliteta, ne potcenjuju nas. Protiv nas će ići na sve ili ništa. Imaju širok roster igrača. U nedelju će izvesti najjači tim. Svesni su kakvog protivnika imaju.

Dragan Stojković Piksi svojom pojavom i autoritetom prilično je uticao na psihu fudbalera koji nose srpski dres. Marko Grujić prenosi svoje utiske.

- Efekat selektora od prvog dana promenio je celu atmosferu u državnom timu. Svako je to prepoznao, i mi igrači, i navijači. Počastvovani smo što imamo takvu legendu za selektora. Bitno je kako se igra i na koji način se dolazi do pobede. To je vratilo veru u sve nas u reprezentaciji - zaključio je Grujić.

(Espreso/SportKlub)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.