POZNATA HRVATSKA NOVINARKA MENJA PROFESIJU: Seli se u Englesku gde će raditi sa fudbalerima!
Foto: Printscreen

tako je odlučila

POZNATA HRVATSKA NOVINARKA MENJA PROFESIJU: Seli se u Englesku gde će raditi sa fudbalerima!

Videćemo kako će se snaći u novom biznisu, odnosno da li će kolege o njoj sada pisati kada "završi" veliki transfer poznatih fudbalera, koji su joj do sada bili gosti, a ubuduće će klijenti

Objavljeno:

Poznato TV lice iz Hrvatske ubuduće želi stopama Vande.

Poznata hrvatska sportska novinarka Mila Horvat (40) najavila je da se uskoro seli u Englesku i menja profesiju. Iz novinarstva će se "prešaltati" u sportski biznis, odnosno postaje agentkinja!

U intervjuu koji je dala za "Jutarnji list" otkrila je da se odlučila na ovaj potez posle dugog razmišljanja.

Promena profesije, posebno u tim godinama, pravo je iznenađenje, ali očigledno da se Mila Horvat umorila od novinarstva i želi da bolje "unovči" svoje fudbalsko znanje. Tako će ubuduće raditi kao fudbalska menadžerka za jednu agenciju, pa će tako postati jedna od retkih dama u tom biznisu.

Dobro je poznat slučaj Vande Nare, koja brine o karijeri svog supruga Maura Ikardija, dok se na Balkanu često spominjao slučaj Ane Marije Prodan koja je agentkinja bivšeg igrača Partizana, rumunskog fudbalera Gabrijena Enakea.

- Nakon pet godina uređivanja i vođenja projekata i emisija Lige šampiona i Lige Evrope, odlučila sam da krenem dalje. Puno ljudi zove sa svih strana, pita što se događa, gde sam nestala... Uzevši u obzir i svoj minuli rad, iskustvo i nivo kvaliteta koja proizlazi iz toga, prelomila sam i zahvalila im se na saradnji. Nisam planirala takav rasplet, no u ovim mojim godinama nisam želela da idem ispod svog nivoa i vraćam se na početak karijere od pre devetnaest godina - ispričala je Mila Horvat koja je godinama bila poznato TV lice u Hrvatskoj.

Videćemo kako će se snaći u novom biznisu, odnosno da li će kolege o njoj sada pisati kada "završi" veliki transfer poznatih fudbalera, koji su joj do sada bili gosti, a ubuduće će klijenti.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.