MURINJO UDARIO PO JUVENTUSU: Portugalski stručnjak smatra da sudije "NAVLAČE" za ekipu iz Torina!
Foto: Profimedia

IMA I DOKAZE

MURINJO UDARIO PO JUVENTUSU: Portugalski stručnjak smatra da sudije "NAVLAČE" za ekipu iz Torina!

To je očito naljutilo Murinja koji je odlučio da se oglasi na Instagramu

Objavljeno:

Žoze Murinjo ponovo se našao u centru pažnje italijanske javnosti zbog svoje objave na Instagramu.

Murinjo je prošle godine otvorio svoj profil na Instagramu i obično to koristi da objavi neke komične situacije koje mu se dešavaju, ali ovaj put je odlučio da se malo uozbilji.

Portugalski stručnjak je privukao dosta pažnje italijanske javnosti jer je svojom objavom na neki način je aludirao da sudije dosta sude u korist Juventusa.

On je objavio dve fotografije, a obje pokazuju penale na Allianc stadionu u Torinu. Prva fotografija je s meča Juventus - Roma koji je Juve dobio sa 1:0, a u centru pažnje bio je penal Veretua iz finiša prvog dela.

Tada je igrač Rome postigao gol za 1:1, ali su sudije odlučile da ga ponište jer su igrači utrčali u šesnaesterac prije nego što je trebalo. U ponovljenom pokušaju Veretu nije dao gol.

Druga fotografija je s meča Juventus - Zenit koji se igrao u utorak, kad je klub iz Torina slavio sa 4:2.

U centru pažnje je bio penal Paula Dibale koji je pogodio za 2:1, a desila se ista situacija da su igrači prerano utrčali u šesnaesterac, ali ovaj put gol Stare dame nije poništen, te se penal nije ponovio.

To je očito naljutilo Murinja koji je odlučio da se oglasi na Instagramu i uz ove fotografije je poručio: "Jedan penal je morao biti ponovljen, a drugi nije. Pogodite koji nije...".

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.