TRENER ATALANTE O RONALDU: Njegov svaki drugi šut završi u mreži, protiv ovoga nemoguće je boriti se!
Foto: Profimedia

LIGA ŠAMPIONA

TRENER ATALANTE O RONALDU: Njegov svaki drugi šut završi u mreži, protiv ovoga nemoguće je boriti se!

Samo lepe reči o Kristijanu

Objavljeno: 09:20h

Kristijano Ronaldo je spasio Solskjerovu kožu još jednom, praktično se sa dva gola nasmejao u lice svima koji tvrde da on problem za Mančester.

"Ne mogu da verujem da to kažu za Ronalda. Pa njegov svaki drugi šut na gol završi u mreži. Na kraju sam ga opsovao prijateljski, neverovatan je igrač, protiv ovoga je nemoguće se boriti", kaže zadivljeni Đanpjero Gasperini.

Kristijano Ronaldo
foto: Profimedia

Trener Atalante je dodao da je njegov tim zaslužio mnogo više od boda iz dva meča protiv Junajteda, vodili su na "Old Trafordu" i izgubili, imali prednost na svom stadionu, osvojili samo bod. Sada imaju samo jedan izlaz u kome zavise od sebe, da dobiju i Viljareal i Jang Bojs i plasiraju se u top 16 fazu.

Inače, engleski mediji ponovo sa skepsom govore o Solskjeru, povreda Varana je pogoršala stvari, on neće igrati protiv Sitija u gradskom derbiju u subotu. Drugim rečima, ponovo će Norvežanin morati da kombinuje u odbrani.

"Ako budu igrali kao u Bergamu, ponovo će dobiti šamar kao protiv Liverpula", tvrdi Rio Ferdinand.

On se takođe čudi sumnjama o Ronaldu.

"Kažu da se ne trudi dovoljno u odbrani? Ljudi, on radi ono što je najteže u fudbalu, daje golove", objašnjava nekadašnji štoper.

Ronaldo je postao drugi najstariji čovek u istoriji Lige šampiona koji je dao dva gola. Pogađate, jedini stariji je večni Pipo Inzagi...

(Espreso/Sportske.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.