DIREKTOR INTERA SE HVALI: Lukakua prodali za €115 miliona, a Džeka doveli besplatno - NA TERENU NEMA NEKE RAZLIKE!
Foto: EPA/Matteo Bazzi

dobra računica

DIREKTOR INTERA SE HVALI: Lukakua prodali za €115 miliona, a Džeka doveli besplatno - NA TERENU NEMA NEKE RAZLIKE!

Svi su ovo videli kao potpuni promašaj, a Bosanac je brzo po početku nove sezone pokazao da je neopravdano potcenjen na "Čizmi"

Objavljeno:

Inter je prošle sezone osvojio dugo čekani 'Skudeto' i okončao dominaciju najljućeg rivala Juventusa u Seriji A. Najzaslužniji igrač za to bio je napadač Romelu Lukaku koji je slavljen kao apsolutni heroj.

Ubrzo je ipak postao omražen među navijačima nero-azura jer je tražio transfer u stari klub Čelsi, iako tamo ranije nisu verovali u njegove mogućnosti. Inter nije imao mnogo izbora s obzirom na vrlo tešku finansijsku situaciju u koju je klub zapao kupovinom skupih igrača, upravo poput Belgijanca.

Romelu Lukaku
foto: Profimedia

Ali su ga bar dobro, unovčili. Kao zamena koju su mogli da priušte, došao je vremešni Edin Džeko u koga poverenja nije imao novi trener Rome, Žoze Murinjo.

Svi su ovo videli kao potpuni promašaj, a Bosanac je brzo po početku nove sezone pokazao da je neopravdano potcenjen na "Čizmi". Na 13 utakmica serije A, dao je već osam golova, a ima i tri asistencije.

Dovoljno da se sportski direktor aktuelnog šampiona Đuzepe Marota pohvali, i usput bocne bivšeg vođu napada:

- Nema uopšte velike razlike između Lukakua i Džeka. Lukakua smo prodali za 115 miliona evra, a Džeka smo doveli besplatno. Kada gledate učinak na terenu tu uopšte nema neke razlike - rekao je Marota.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.