Milivojević pred meč sa Velsom otkrio šta se to dobro izrodilo posle četiri greške odbrane Orlova! (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

samo da smanje greške

Milivojević pred meč sa Velsom otkrio šta se to dobro izrodilo posle četiri greške odbrane Orlova! (VIDEO)

- Pozitivno je to što smo do sada primili četiri gola i to posle naših grešaka, a opet uspeli smo rezultatski da se dignemo i zabeležimo uspeh
Objavljeno:

Srbija ima kadrovskih problema u odbrani zbog povreda, za utakmicu s Velsom u konkurenciji neće biti Jagoš Vuković i Ljubomir Fejsa, a zbog parnih kartona izostaće i Aleksandar Kolarov, ali se u ekipu vraća Nemanja Matić.

- Ne može odbrana da bude odgovornost samo na trojici igrača iz zadnje linije. Oni su ti koji moraju da 'počiste' loptu na tom delu terena, ali svi mi koji se nalazimo ispred njih moramo da onemogućimo rivala da našoj zadnjoj liniji napravi problem. Napredovali smo, uveren sam da ćemo iz meča u meč biti bolji. Što se tiče prekida, radimo na tome da u tom segmentu budemo uspešniji od rivala. Protiv Austrije smo delovali dobro, nema razloga da tako ne bude i u Kardifu - rekao je Milivojević.

- Svi moramo dati sve od sebe i linije moraju dobro da funkcionišu. Oni su jaka selekcija, pogotovo u kontrama, ali to znamo i sve ćemo učiniti da te pokušaje eliminišemo. Mnogo nam znači i povratak Matića, za nas je to kvalitet više - dodao je on.

Njegov saigrač iz reprezentacije Matija Nastasić rekao je da je srećan što je nacionalna selekcija delimično povratila poverenje navijača i izrazio nadu da će tako ostati i posle utakmice s Velsom.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.