KLADIONIČARSKI TIKET: Partizan i Sparsi su vam zicer, a rizikujte na Budućnost i Belgiju! (VIDEO)
Foto: Beta/Branislav Božić

Kutak za igrače

KLADIONIČARSKI TIKET: Partizan i Sparsi su vam zicer, a rizikujte na Budućnost i Belgiju! (VIDEO)

Pomažemo vam u kreiranju današnjeg dobitnog tiketa
Objavljeno:

Bez obzira na to što nema prevelikog izbora za kladioničare ove srede, Espreso će pokušati svojim savetima da vam olakša da dođete do novca na kladionici.

HOLANDIJA - BELGIJA tip 2, kvota 2,35

Prijateljski komšijski duel u kome, ako je suditi na osnovu forme i tradicije u poslednje vreme, gosti imaju veće šanse da se nadaju trijumfu. Dobili su dva poslednja međusobna duela, a nisu izgubili od "lala" celih 19 godina. Uz to odlično igraju u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

SOLNOK - PARTIZAN tip 2, kvota 1,60

Crno-beli iako igraju promenljivo u poslednje vreme i imaju 3 poraza u 5 mečeva, su favoriti, pre svega, jer su im Mađari bili redovna mušterija dok su učestvovali u ABA ligi. Pored toga, mađarski tim je u seriji od 3 vezana poraza.

BUDUĆNOST - BAJERN tip 1, kvota 2,24

Iako "bukmejkeri" misle da ekipa Saše Đorđevića je bliža pobedi u ovom meču, reklo bi se da su zanemarili odličnu formu Podgoričana ove sezone i faktor navijača u Morači. Budućnost je bez pobede u Evrokupu, pa je i pod moranjem, ako želi da prođe grupu. Sa druge strane nemački tim je za vikend doživeo katastrofu u prvenstvu.

foto: ABA liga

UNIKAHA - ZENIT tip više poena, kvota 1,86

Obe ekipe su veoma efikasne ove sezone. Unikaha igra u promenljivoj formi i ima tri poraza za redom, pa bi htela da se vadi. Sa druge strane tim iz Sankt Peterburga igra fantastično u dosadašnjem toku sezone i prosečko postiže više od 80 poena po meču.

SAN ANTONIO - HJUSTON tip 1 i više poena, kvota 2,47

S obzirom da je jasno da je u teksaškom derbiju favorit domaćin koji je dobio poslednja četiri susreta i da veoma retko gubi pred svojim navijačima, stoga ni samo kvota na pobedu Sparsa nije mnogo velika, ali zato jeste dobro odigrati kombinaciju sa ukupnim brojem poena. Granica je 210,5, ali kada igraju ova dva tima redovno pada mnogo više od toga.

UKUPNA KVOTA: 38,694

NA ULOŽENIH 100 DINARA, DOBITAK JE: 3.869

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.