RONALDU TEŠKO PAO PORAZ OD LIVERPULA: Meč je obeležio i nesportski potez portugalskog fudbalera (VIDEO)
Foto: Profimedia

POLUDEO!!!

RONALDU TEŠKO PAO PORAZ OD LIVERPULA: Meč je obeležio i nesportski potez portugalskog fudbalera (VIDEO)

Ekipa iz Mančestera je na poslednje četiri utakmice u okviru engleske Premijer lige osvojila samo jedan bod

Objavljeno: 13:45h

Liveprul je u nedelju ponizio Mančester Junajted na "Old Trafordu" sa 5:0. Ljubitelji fudbala mogli su uživati u najvećem engleskom derbiju, ali sigurno da niko nije mogao da očekuje veliku blamažu koju su doživeli "Crveni đavoli".

Ovaj poraz teško je pao i Kristianu Ronaldu koji je juče to najbolje pokazao svojim nesportskim potezom u finišu prvog poluvremena kada je nakon izgubljene lopte šutnuo mladog fudbalera Liverpula, Kurtisa Džonsa.

Ovaj potez naljutio je i igrače Liverpula koji su žestoko reagovali, a tu se najviše istakao Virdžil van Dajk koji je krenuo u obračun sa Ronaldom kako bi zaštitio svoje saigrače.

Van Dajk je odgurnoo Portugalca, ali na svu sreću Ronaldo nije želeo da odgovori i samo je odšetao od igrača Liverpula koji su nastavili da se prepiru sa Brunom Fernandešom, a ceo taj sukob možete pogledati OVDE.

Za razliku od prethodnih utakmica, i Ronaldo se u jučerašnjoj uklopio u sivilo ekipe Mančester Junajteda, koja na poslednje četiri utakmice u okviru engleske Premijer lige ima osvojen svega jedan bod.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.