STANOJEVIĆ OTRKIO ZANIMLJIV PODATAK: Rekao koliko je do sada fudbalera Partizana vakcinisano!
Foto: Starsport

interesantno

STANOJEVIĆ OTRKIO ZANIMLJIV PODATAK: Rekao koliko je do sada fudbalera Partizana vakcinisano!

Dodaje da proces imunizacije u „Zemunelu“ nije okončan

Objavljeno:

Primio je pre devet dana Aleksandar Stanojević treću dozu vakcine protiv virusa korona. Istovremeno, proce imunizacije nastavili su Bojan Ostojić, Rikardo Gomeš, Kvinsi Menig, u međuvremenu još neki fudbaleri i većina članova stručnog štaba, međutim...

Ne i svi u Partizanu. A ostale su još najmanje dve utakmice na gostovanjima u Evorpi – Gentu 4. novembra i 25. sledećeg meseca u Talin, možda i na proleće u slučaju plasmana dalje – pa je pitanje kako će crno-beli na put, pogotovo što se situacija sa širenjem kovida u Srbiji iz dana u dan pogoršava, a restrikcije za ulazak u pojedine države Starog kontinenta sve su snažnije..

Zato Stanojević poziva ostatak tima da se što pre vakciniše.

- Svako ko je u kolektivu mora da ima odgovornost prema istom. Ako se bavi individualnim sportom, to je privatna stvar. I ako ide na more to je individualna odluka. Ja sam svoje rekao, izostanak igrača zbog takvih stvari može da utiče na tim, rezultate i na njega samog - opominje trener crno-belih.

Dodaje da proces imunizacije u „Zemunelu“ nije okončan.

„Trenutno, 12 igrača nije vakcinisano. To je tako sad“.

Poslednji fudbaler koji je pobedio kovid u Partizanovom timu je krilni vezista Nemanja Jović.

- Jović je sam sebe izbacio iz ekipe i sam sebe mora da vrati. Sam je kriv što se razboleo. Svako mora da vodi račiuna o sebi i timu, sad nek’ se bori za povratak. Spreman je, biće u konkurenciji za sastav protiv TSC-a - dodao je Aleksandar Stanojević.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.