UMALO DOBIO ŽUTI JER JE PRIMETIO DA NAVIJAČ UMIRE: Detalji drame sa meča Njukasl - Totenhem!
Foto: Profimedia

sve se dobro završilo

UMALO DOBIO ŽUTI JER JE PRIMETIO DA NAVIJAČ UMIRE: Detalji drame sa meča Njukasl - Totenhem!

Prava drama viđena je na tribinama u meču između Njukasla i Totenhema

Objavljeno: 12:50h

"Svrake" su odnele tri boda sa sobom u London (2:3), a dva dana nakon meča pojavila se priča koju nismo mogli da vidimo preko televizijskih ekrana.

Na intervenciju fudbalera Totenhema, Serhi Regilon je primetio da se nešto čudno dešava na tribinama. Obaviestio je sudiju o tome, a potom su članovi medicinskog tima utrčali na teren i krenuli ka tribini gde su uspeli reanimirati nesretnog navijača koji se još uvijek nalazi u bolnici, ali je na sreću u stabilnom stanju.

A, šta se zapravo dešavalo i kako je mogao dobiti žuti karton kada je prišao sudiji, ispričao je Regilon za španske medije.

- Shvatio sam prilično brzo šta se dešava. Video sam čoveka kako leži na tribinama, dok je drugi pokušavao da ga oživi. Osoba nije reagovala ... Rekao sam sudiji da jedna osoba umire, ali mislilo je da se bunim zbog nekih njegovih odluka i skoro sam dobio žuti karton. Razgovarao sam sa sudijom na engleskom i španskom.

- Postajao sam jako nervozan, glava mi je nakon nastavka meča bila na drugom mestu. Srećom, to što se dogodilo navijaču na stadionu dobro se završilo i uspeli smo brzo reagovati da mu pomognemo. To se događa u životu - dodao je španski fudbaler Totenhema.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.