DRAMA U NICI: Bivša Balotelijeva devojka bila svedok PLJAČKE, jedva je izvukla ŽIVU GLAVU!
Foto: Filip Plavčić

STRAŠNO

DRAMA U NICI: Bivša Balotelijeva devojka bila svedok PLJAČKE, jedva je izvukla ŽIVU GLAVU!

Kako prenosi francuski Ekip, lopovi su iz kuće bivšeg veziste Juventusa i Sautemptona odneli nakit i robu u vrednosti od oko 300.000 evra

Objavljeno:

Kuća fudbalera Nice Marija Lamine opljačkana je proteklog vikenda, dok je on bio sa selekcijom Gabona na kvalifikacionoj utakmici protiv Angole.

Ko se još seća Fani Neguše, nekada najlepše žene/devojke fudbalera? Fani je bila verenica Marija Balotelija, njih dvoje nikad se nisu venčali, ali je Fani ostala u svetu fudbala.

Njen novi izabranik upravo je nesrećni Lamina, mada je Fani u ovoj oružanoj pljački prošla gore od saigrača Gelora Kange iz selekcije Gabona - ona je, naime, bila u kući, vezana i pod pretnjom oružjem dok je pljačka bila u toku!

Kako prenosi francuski Ekip, lopovi su iz kuće bivšeg veziste Juventusa i Sautemptona odneli nakit i robu u vrednosti od oko 300.000 evra. Osim Neguše u kući su bile još dve devojke čiji identitet nije otkriven.

- Hvala vam za sve poruke podrške. Na sigurnom smo i to je najbitnija stvar. Nezakonita dobit nikome ne donosi korist. Hvala vam barem što ste mi ostavili moje najdragocenije bogatstvo - moju porodicu - poručila je Fani pratiocima na Instagramu.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.