JUNAK SRBIJE VLAHOVIĆ HOĆE JOŠ 6 BODOVA: Namučili su nas dosta!
Tri po tri: Dušan Vlahović, Foto: Profimedia

TEŠKA POBEDA

JUNAK SRBIJE VLAHOVIĆ HOĆE JOŠ 6 BODOVA: Namučili su nas dosta!

Srbija ima bod više i meč više od Portugala

Objavljeno:

Fudbalski reprezentativac Srbije Dušan Vlahović rekao je da je Luksemburg namučio njegovu ekipu u večerašnjem meču, ali da je najvažnija pobeda.

- Bila je teška utakmica. Namučili su nas dosta, ali je najbitnije da smo pobedili i da nismo primili gol. U ovakvim utakmicama, kada se mučiš i kada je protivnik možda u egalu sa tobom, najbitnije je osvojiti tri boda - rekao je Vlahović za Sportklub posle utakmice.

Fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je večeras u gostima selekciju Luksemburga sa 1:0, u šestoj utakmici Grupe A kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2022. godine.

Dušan Vlahović
foto: Profimedia

Jedini gol na meču za važnu pobedu Srbije postigao je Vlahović u 68. minutu.

Srbija je upisala četvrtu pobedu u kvalifikacijama i trenutno je prva na tabeli Grupe A sa 14 bodova, odnosno ima bod više od Portugala.

- Nama svaka pobeda znači i svaki bod može biti presudan za odlazak na Mundijal. Pritisak nismo osećali, ali smo znali značaj utakmice. Ove poslednje su najbitnije. Jako smo srećni što smo dobili - rekao je Vlahović.

Srbiju u utorak očekuje u Beogradu meč protiv Azerbejdžana, pred poslednji u grupi protiv Portugala.

- Mi moramo da osvojimo šest bodova, da dobijemo obe utakmice ako mislimo da se plasiramo na Mundijal. Imamo ambiciju da osvojimo šest bodova i daćemo sve od sebe - rekao je Vlahović.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.