Poznato je ko će biti novi trener Intera!
Foto: AP

dobar izbor

Poznato je ko će biti novi trener Intera!

Marselino Garsija je pred promocijom u Interu
Objavljeno:

Posle jučerašnjih konsultacija, stvari su jasnije. Marselino Garsija je pred promocijom u Interu, Stefano Pioli je bio ideja sportskog dela kluba, ali su vlasnici zagrejani za Španca. On je juče u Italiji razgovarao sa ljudima iz Intera, nema prepreka, trebalo bi da potpiše ugovor.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja! Tvorac novog Viljareala koji je zbog sukoba sa kapitenom Musaćom morao da napusti "Žutu podmornicu", sada će dobiti šansu života. Nekadašnji fudbaler Hihona i čovek koji je napravio istorijski uspeh kada je odveo zaboravljeni Santander u Evropu, dobiće šansu života.

Marselino Garsija Toral nije prvi Španac u Inter, 2010. je posle Murinja na klupi sedeo Benitez, a Interova istorija je neraskidivo vezana za ovu zemlju. Luis Suarez, svojevremeno najbolji evropski igrač bio je zvezda Intera koji je predvođen Heleniom Hererom osvojio dve evropske titule.

Navijači su oduševljeni, Marselino je izgradio ime u Španiji, Viljareal je igrao sjajan fudbal i posle njegovog odlaska se vidi da su temelji dobri, nastavili su u istom pravcu. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.