IZ BARSE SE OGLASILI: Laporta doneo odluku o sudbini Kumana!
Foto: EPA/Alejandro Garcia

demantovao navode medija

IZ BARSE SE OGLASILI: Laporta doneo odluku o sudbini Kumana!

Španski mediji pisali su prethodnih dana da bi utakmica protiv Atletiko Madrida mogla biti poslednja za holandskog stručnjaka

Objavljeno:

Predsednik fudbalskog kluba Barselona Đoan Laporta demantovao je navode medija i rekao da će Ronald Kuman ostati trener tog kluba.

- Kuman će i dalje biti trener Barselone - rekao je Laporta nekoliko sati pred utakmicu tog tima protiv Atletiko Madrida, za koju su španski mediji pisali da će mu biti poslednja.

- Bez obzira na rezultat, Kuman će i dalje biti trener Barselone. On ima ugovor i nadamo se da može da nas vrati na pobednički put. Znam da će dati sve od sebe - naveo je Laporta.

Bila je ovo prva izjava Laporte posle poraza od Benfike sa 3:0 u Ligi šampiona, što je i dovelo do medijskih izveštaja da su Kumanovi dani na klupi Barselone odbrojani.

Barselona je izgubila oba meča u Ligi šampiona, bez postignutog gola, i preti joj opasnost da neće proći u nokaut fazu tog takmičenja prvu put za 20 godina.

- Verujemo da zaslužuje poverenje, jer je jedan od nas, voli Barselonu. Odlučio je da postane trener Barselone u trenutku velikih poteškoća za klub. Komplikovano je, rezultati nisu dobri. Ali, molim navijače da nam veruju. On to zaslužuje, veruje u ovaj tim - rekao je Laporta.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.