BARSA DONELA DEFINITIVNU ODLUKU U VEZI KUMANA?
Foto: Profimedia

TO JE TO?

BARSA DONELA DEFINITIVNU ODLUKU U VEZI KUMANA?

Fabricio Romano je takođe otkrio da bi i Galjardo i Andrea Pirlo rado preuzeli Barselonu, ali da Italijanaa još uvek niko nije kontaktirao

Objavljeno:

Ronald Kuman ostaje na klupi Barselone barem još neko vreme.

Brojni pouzdani izvori preneli su danas da Đoan Laporta još uvek neće otpustiti Holanđanina, koji će predvoditi ekipu i na teškom gostovanju Atletiko Madridu u subotu.

Navodno, Laporta želi da uprava kupi još malo vremena i da iskoristi reprezentativnu pauzu koja sleduje od vikenda, kako bi doneli najbolju moguću odluku.

Kuman je precrtan, dobiće šansu protiv Atletika samo zbog takvih okolnosti u kojima je njegova zamena u magli.

Ćavi za sada ostaje kandidat broj jedan, ali je klub kontaktirao i Marsela Galjarda, koji se i ranije povezivao sa klupom, ali je on poručio da ne može da napusti River Plejt pre januara.

I dalje je u igri Roberto Martinez, koji bi takođe mogao da razmisli nakon što završi Ligu nacija i da u oktobru preuzme Barselonu.

Fabricio Romano je takođe otkrio da bi i Galjardo i Andrea Pirlo rado preuzeli Barselonu, ali da Italijanaa još uvek niko nije kontaktirao. Iz nekog razloga, Laporti se sviđa Pirlo koji se nije pokazao u jednoj sezoni na klupi Juventusa.

Sve u svemu, Kuman neočekivano opstaje, Laporta i članovi uprave smatraju da novi trener ne bi mogao ništa značajno da promeni tri dana pre Atletika i žele još malo vremena. Ipak, izvesno je da Kuman neće dočekati utakmicu posle reprezentativne pauze kada će na "Kamp nou" doći Valensija...

(Espreso/Sportske)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.