Drulović ne želi iznenađenje i daje šansu rezervistima! (FOTO)

SINĐELIĆ PRVA PREPREKA

Drulović ne želi iznenađenje i daje šansu rezervistima! (FOTO)

Strateg Partizana spremno dočekuje meč Kupa Srbije protiv Sinđelića, gde će dati šansu i nekim drugim igračima koji do sada nisu imali zapaženu minutažu
Objavljeno: 14:24h

Trener fudbalera Partizana Ljubinko Drulović rekao je da je njegova ekipa favorit protiv Sinđelića u predstojećoj utakmici Kupa Srbije, ali je istakao da će to morati da pokaže na terenu. - Počinjeno novo takmičenje. Ovo je značajna utakmica za nas u ovom trenutku. Ambicije Partizana su uvek velike, želimo da igramo finale i da pobedimo u tom finalu. Sigurno je da smo favoriti protiv Sinđelića, ali to moramo da pokažemo i na terenu - rekao je Drulović i istakao da ne želi iznenađenje.

- Moramo maksimalno ozbiljno da uđemo u ovo takmičenje. Jedan od ciljeva Partizana je i osvajanje Kupa. Biće teških prepreka do tog finala, jedna od njih nas čeka sutra. U Kupu uvek ima iznenađenja, ali se nadam da se to neće desiti nama - naveo je trener crno-belih. Partizan u poslednje vreme ima velikih problema s povredama, a trener crno-belih je rekao da je zdravstveni bilten "malo bolji". - Neke stvari su bolje, neki igrači se polako vraćaju. Povratak Oumarua Abubakara je izuteno važan za nas, Gregor Balažic je počeo da trenuira, možda će sutra i igrati - naveo je Drulović i rekao da će biti promena u ekipi, da će šansu dobiti igrači koji su imali manju minutažu ove sezone, a među njima je i golman Filip Kljajić.
Crno-beli su prošlog vikenda odigrali nerešeno sa ekipom Mladosti, a Drulović je naveo da ne veruje da će ta utakmica uticati na igrače u predstojećoj utakmici. Partizan u ovom trenutku zaostaje 16 bodova za Crvenom zvezdom u Superligi Srbije. - Svesni smo situacije, Zvezda ima veliku prednost. Pokušaćemo da smanjimo tu razliku. Mnogo je utakmica pred nama i mogućih kikseva naših protivnika, tako da moramo da verujemo - rekao je Drulović. Utakmica šesnaestine finala Kupa Srbije između Partizana i Sinđelića igra se u sredu od 13.00 sati na stadionu u ulici Vojislava Ilića. (Espreso.co.rs/ Izvor: Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.