NASTAVLJA SE DOMAĆE PRVENSTVO: Partizan gostuje u Kragujevcu, Zvezda slavi rođendan stadiona protiv Proleter
Foto: Starsport

SUPERLIGA, NAJAVA

NASTAVLJA SE DOMAĆE PRVENSTVO: Partizan gostuje u Kragujevcu, Zvezda slavi rođendan stadiona protiv Proleter

Osmo kolo otvoriće fudbaleri Napretka i Radnika

Objavljeno: 14:26h

Utakmicama osmog kola se, posle reprezentativne pauze, nastavlja takmičenje u fudbalskoj Superligi Srbije. Partizan će gostovati kragujevačkom Radničkom, dok će Crvena zvezda dočekati Proleter.

Osmo kolo domaćeg šampionata otvoriće od 16:55 fudbaleri Napretka i Radnika, dok će od 19:00 trenutno drugoplasirani TSC gostovati subotičkom Spartaku.

U subotu su na programu tri utakmice, dve od 16:55 u kojima se sastaju Vojvodina i Metalac, odnosno Radnički 1923 i Partizan, dok će dan od 20:00 na stadionu "Rajko Mitić" zatvoriti fudbaleri Crvene zvezde i Proletera.

I crno i crveno-beli će svakako želeti da nastave seriju pobedu i da u dobrom raspoloženju dočekaju evropske utakmice, ali i "večiti derbi" koji se igra u narednom kolu.

Osmo kolo Superlige Srbije završava se u nedelju kada su na programu još tri utakmice. Od 16:55 Kolubara će dočekati Novi Pazar, odnosno niški Radnički ekipu Voždovca, dok će od 19:00 Mladost ugostiti Čukarički i pokušati da upiše prve bodove u novoj sezoni.

Superliga, osmo kolo: Petak: Napredak Kruševac - Radnik Surdulica (16:55) Spartak Subotica - TSC Bačka Topola (19:00) Subota: Radnički 1923 Kragujevac - Partizan (16:00) Vojvodina Novi Sad - Metalac Gornji Milanovac (16:00) Crvena zvezda - Proleter Novi Sad (20:00) Nedelja: Kolubara Lazarevac - Novi Pazar (16:55) Radnički Niš - Voždovac (16:55) Mladost Lučani - Čukarički (19:00)

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.