ZDJELAR: Do juče sam bio na terapijama! GOMEŠ: Pokazali smo šta je Partizan, navijači su fantastični! (VIDEO)
Foto: Starsport©

zajednički podvig

ZDJELAR: Do juče sam bio na terapijama! GOMEŠ: Pokazali smo šta je Partizan, navijači su fantastični! (VIDEO)

Sve se na kraju isplatilo

Objavljeno:

Fudbaleri Partizana bili su vrlo zadovoljni nakon velikog trijumfa nad Santa Klarom kojim su nadoknadili poraz iz prvog meča, ali i slavili ukupnim rezultatom i plasirali se u grupnu fazu Lige konferencija.

Saša Zdjelar je bio neizvestan pred revanš, ali je odigrao svih 90 minuta važne utakmice.

- Želim da pozdravim sve ljude ovde, svoje saigrače i stručni štab koji je uradio sve da se mi plasiramo ovde gde smo sada. Uradili smo stvarno veliki posao. Da, imao sam jednu povredu koju sam vukao od utakmice sa Sočijem i sve vreme sam bio na terapijama do juče, maltene ništa nisam radio, ali su te terapije urodile plodom i uspeo sam da odigram celu utakmicu. Nadam se sutra kad se probudim da neću osećati ništa - istakao je Zdjelar.

Strelac prvog gola, iz penala, bio je Rikardo Gomeš, koji se prisutnim novinarima na konferenciji obratio na portugalskom jeziku.

- Dobro veče, mislim da je čitava ekipa zaslužila pobedu večeras. Nakon prve utakmice u Portugaliji nije bilo baš dobro, ali danas smo pokazali šta je Partizan. Uz svoje navijače imali smo fantastičnu podršku i sve je proteklo u najboljem mogućem redu. Sada treba da se fokusiramo na šampionat i moramo da nastavimo u tom ritmu, sa dobrim rezultatima - poručio je napadač.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.