IMAO JE DOSTA USPEHA PROTIV ZVEZDE KAO OMLADINAC: Fudbaler Čukaričkog jedva čeka nedelju
Foto: FK Čukarički

nada se povoljnom rezultatu

IMAO JE DOSTA USPEHA PROTIV ZVEZDE KAO OMLADINAC: Fudbaler Čukaričkog jedva čeka nedelju

Viktor Rogan je momak koji je rođen 12. decembra 2002. godine, a sada sve češće dobija priliku da zaigra u prvom timu

Objavljeno: 15:48h

Viktor Rogan je u septembru prošle godine potpisao profesionalni ugovor sa Čukaričkim, a da su na Banovom brdu sve planski radili pokazuje i činjenica da je momak rođen 12. decembra 2002. godine sve češće u prvom timu. Debitovao je desni bek još na izmaku prošle sezone protiv Radnika, odigrao je potom u tekućoj mečeve protiv Metalca i Kolubare.

Sledi duel protiv Crvene zvezde. Rogan je često u mlađim kategorijama Čukaričkog vodio bitke sa crveno-belima, ali će po prvi put imati priliku da to učini i u prvom timu belo-crnih.

- Često smo igrali protiv Crvene zvezde, i u omladincima su to bile velike utakmice, za koje nije potreban dodatan motiv. Bilo je dosta uspeha protiv crveno-belih, hajde da kažemo da je u konačnom bilansu bilo više pobeda nego poraza. Iskreno, volim da igram takve utakmice, jedva čekam nedelju i derbi kola. Protiv Zvezde moramo da pokažemo karakter, da igramo sa dosta samopouzdanja - kazao je Rogan, koji je potom pohvalio narednog rivala:

- Gledaćemo ih i u četvrtak uveče protiv Kluža, veoma su blizu da se plasiraju u grupnu fazu Lige Evrope, što dovoljno govori o njihovim kvalitetima. Zvezda zaista ima ozbiljnu ekipu, ali se nadamo povoljnom rezultatu, Čukarički takođe ima velike ambicije u tom susretu. Takođe, nadam se da će i atmosfera na tribinama biti sjajna, svakako je lepše igrati u takvom ambijentu.

FK Čukarički
foto: FK Čukarički

U timu zajedno sa Roganom su njegovi vršnajci, momci takođe rođeni 2002. gdine, Jovan Lukić, Mihajlo Baić, Mitar Ergelaš, Uroš Drezgić, Nikola Čolić, nešto mlađi Nikola Petković, Mihajlo Spasojević.

- Drago mi je što smo svi zajedno u prvom timu, biće nam lakše da zajedno napredujemo. Imamo i od koga da učimo, to je najbitnije - zaključio je Viktor Rogan.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.