VULETIĆ O FANTOMIMA: Legalno su izabrani i oni su veliki partizanovci!
Foto: Saša Pavlić Koky

odgovor potpredsednika

VULETIĆ O FANTOMIMA: Legalno su izabrani i oni su veliki partizanovci!

Potpredsednik crno-belih je govorio o Bojanu Nišiću i Urošu Mijatovićuu, gantomskim delegatima na Skupštini Partizana
Objavljeno: 11:10h

Novoizabrani potpredsednik Partizana, Vladimir Vuletić, koji je uveo dvojicu fantomskih delegata kao predstavnike navijača, na Vanrednu izbornu Skupštinu kluba na kojoj je izabran novi predsednik i rukovodstvo, o čemu je Espreso prvi pisao, oglasio se u medijima.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

ESPRESO OTKRIVA VELIKU CRNO-BELU PREVARU! Ovo su dva fantoma na Skupštini Partizana bez kojih Vučelić ne bi bio izabran! (FOTO)

Bivši predsednik Nadzornog odbora crno-belih, je i odgovorio na tužbu koju je tim povodom podnela opozicija na čelu sa Nenadom Bjekovićem, i rekao da su sporni delegati Uroš Mijatović i Bojan Nišić izabrani po Statutu kluba za delegate.

foto: Facebook

Fantomski delegat sa Skupštine Partizana navija za Crvenu zvezdu?! (FOTO)

- Sve smo uradili po Statutu. Članovi Skupštine, Goran Colić i Marko Vučković, su 10. i 11. oktobra podneli ostavke i to je uslovilo održavanje dva zbora, jedan društveno-sportskih radnika i jedan navijača-prijatelja kluba. Predsedavao sam prvim zborom i postoji audio snimak, na njemu je bilo prisutno 35 članova, a Bojan Nišić je na njemu izabran za člana Skupštine. On jeste moj prijatelj i ja se njima ponosim, a drugom zboru nisam prisustvovao do kraja, ali su navijači izabrali Uroša Mijatovića. Na osnovu toga mi smo poslali pozivnicu za sednicu najvišeg organa kluba svim članovima i dobili su je i dvojica novih delegata - rekao je Vuletić za "Žurnal".

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.