SVILAR IMAO VELIKIH PROBLEMA DOBIJANJU SRPSKOG PASOŠA: "Pre desetak dana sam preuzeo iz ambasade u Lisabonu"!
Foto: EPA

sad je u našim redovima

SVILAR IMAO VELIKIH PROBLEMA DOBIJANJU SRPSKOG PASOŠA: "Pre desetak dana sam preuzeo iz ambasade u Lisabonu"!

Posedovao sam jedino belgijsku putnu ispravu, pošto mi je srpski pasoš davno izgoreo prilikom požara u našoj kući. Usledili su koraci ka dobijanju neophodnih dokumenata kako bih se stavio pod kontrolu stručnog štaba Srbije za reprezentativne aktivnosti u septembru

Objavljeno:

Mile Svilar, srpski golman iz redova Benfike, otkrio je da je oduvek želeo da brani za reprezentaciju Srbije.

Mile Svilar je u razgovoru za Sportklub rekao mnoge interesantne stvari, ali glavnu da je njegova želja da nosi dres Srbije.

Kako je uopšte došlo do odluke da neko rođen i odrastao u Antverpenu, čiji je put posut ružama u mlađim selekcijama Belgije, izabere Srbiju?

Mile Svilar
foto: AP

- Uvek mi je, otkako sam počeo da se bavim golmanskim pozivom, u glavi bilo da ću jednog dana da branim za A tim Srbije. I, kad se ukazala šansa… Priča ide ovako, direktor reprezentacije Dika Stojanović razgovarao je sa mojim ocem i pomenuo mogućnost da se pridružim Srbiji. Signal je, naravno, odmah poslat u glavni grad Portugala, odmah sam se saglasio. No, papiri su se isprečili i nisam putovao u Japan. Posedovao sam jedino belgijsku putnu ispravu, pošto mi je srpski pasoš davno izgoreo prilikom požara u našoj kući. Usledili su koraci ka dobijanju neophodnih dokumenata kako bih se stavio pod kontrolu stručnog štaba Srbije za reprezentativne aktivnosti u septembru… Pre desetak dana pozvali su me iz ambasade u Lisabonu da preuzmem pasoš - rekao je Mile Svilar za sajt Sportkluba.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.