KUMAN GOVORIO PRED POČETAK SEZONE: Stvari se menjaju, ne smemo da živimo u prošlosti
Foto: Profimedia

uzbuđen zbog tima koji ima

KUMAN GOVORIO PRED POČETAK SEZONE: Stvari se menjaju, ne smemo da živimo u prošlosti

Utakmica Barselona - Real Sosijedad igra se u nedelju od 20 časova

Objavljeno:

Fudbaleri Barselone u nedelju će odigrati prvu zvaničnu utakmicu u eri posle Lionela Mesija, a pred meč protiv Real Sosijedada trener Ronald Kuman je istakao da je "oduševljen timom" i da klub "ne sme da živi u prošlosti".

- Mesijev odlazak je bio bolan za sve navijače, on će nam mnogo nedostajati jer je bio veoma važan u istoriji Barse. Ne smemo da živimo u prošlosti. Stvari se menjaju i veoma sam uzbuđen zbog tima koji imamo ove sezone - rekao je Kuman na konferenciji za novinare.

Kako je rekao, kada se oporave povređeni igrači, Barselona će imati veoma jak tim "koji će postići velike stvari".

- Od sutra više nema izgovora, počinje borba za bodove. Tim je spreman. Odradili smo pet nedelja priprema tokom kojih Mesi već nije bio sa nama - rekao je holandski trener koji ulazi u svoju drugu sezonu na klupi katalonskog kluba.

Ronald Kuman
foto: EPA/Enric Fontcuberta

Kuman je najavio i da će Barselona dovesti novog napadača, ali da sve zavisi od finansijskog fer-pleja. Barselona je imala koristi od gestova Đordija Albe, Serhija Roberta, Đerara Pikea i Serhija Busketsa koji su pristali na manje plate kako bi pomogli klubu da se prilagodi finansijskim mogućnostima.

- Mi savršeno dobro poznajemo ekonomsku situaciju u klubu. Potrebna mu je pomoć na svaki način. Zato njihov gest treba istaći - rekao je Kuman.

Utakmica Barselona - Real Sosijedad igra se u nedelju od 20 časova.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.